Valaki jósolni? Hány évig fogok élni? Milyen életem lesz?
Figyelt kérdés
gondolom ez a kategoria erre valo vagy nem? akkor josoltok nekem?2013. jún. 25. 11:45
1/10 anonim válasza:
74 évig fogsz élni, 2 fiad lesz, házasságod kiegyensúlyozott.
2/10 anonim válasza:
Látok némi prosztataproblémát azért a távoli jövőben.
3/10 anonim válasza:
#1: te akkora sarlatán vagy...
Hamarosan eltávozol, ha nem találsz + 1 barátot... Siess már csak egy évtizeded van... Különben megölnek a reptoidok elrabláskor...
4/10 anonim válasza:
"gondolom ez a kategoria erre valo vagy nem?"
Ööö... nem igazán. :))
5/10 anonim válasza:
Nekem is!:)Szerelmi jóslást kérek!
6/10 anonim válasza:
Egészen életed végéig egyedül leszel.
7/10 homo ludensz válasza:
Egyet jegyezzetek meg! A jóslás nem játék. Ha én most azt írom a kérdezőnek hogy vigyázzon a gyomrára az tudat alatt benne marad és 2 hónap múlva itt fog sopánkodni hogy mindentől fáj a gyomra.
8/10 anonim válasza:
a jósok csak azt mondják amit hallani szeretnél
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ezekre pontos választ fogsz kapni, de próbáld meg az ezovideo oldalán, ott láttam pár jóst.
10/10 anonim válasza:
Humm..Látok egy kocsit,ami lehet hogy drága,de homályos igy ingyen megmondani. Van egy átlagos méretű ház,benne egy szerető családdal,persze lehet hogy ez a szomszédod. Rengedeg pénzet látok,de nehéz megmondani hogy ez adósság,amit adsz,vagy fizetés,amit kapsz.
Látok egy hosszú boldog életet,de itt ott homályos,lehet hogy a közepén,vagy végefelé megszakad,de akár már most,is..előleg nélkül nehéz volna megmondani.
Köszönöm, a jóslást Szellemlátó Gábor végezte, 5000 FT lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!