Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki megtudná nekem neten...

Roselyyka kérdése:

Valaki megtudná nekem neten keresztül jósolni milyen lesz életem szerelme?

Figyelt kérdés

XD Tudom hülye kérdés de ha mégis... Kitudja?! :O :) *-*

Vagy csak a keresztnevét?? vagy a lakhelyét vagy mitudom én XD

2013. márc. 19. 21:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Jaj,én is fel akartam tenni ezt a kérdést,csak nem mertem!NEKEM IS JÓSOLJÁTOK MEG,LÉGYSZI!Mind2önknek!Fizetni nem tudok,de szépen meg tudom köszönni!:D
2013. márc. 19. 22:00
 2/23 A kérdező kommentje:
Jó de elöbb nekem :P :DD Ajmár úgy szeretném tudni :$
2013. márc. 19. 22:02
 3/23 anonim ***** válasza:
83%
Én amiben biztos vagyok: Először nagyon fogod szeretni, később pedig már nem annyira. :)Először még lehoznád a csillagokat is neki az égről, később már morogsz, ha megkér, hogy segíts neki mosogatni. :) Ennyit tudok róla mondani, ez mindig bejött eddig. :))
2013. márc. 19. 22:04
 4/23 A kérdező kommentje:
jó nem kell általánosítani mert a szerelem elszáll de a szeretet megmarad ha igazán fontos neked a másik egyébként meg nem párkapcsolat diagnózist kértem hanem hogy ki lesz az ;) :D
2013. márc. 19. 22:09
 5/23 anonim ***** válasza:
Nem túl magas, enyhén mackós testalkatú, világosbarna hajú. A csillagjegye vagy halak vagy nyilas.
2013. márc. 19. 22:32
 6/23 anonim ***** válasza:
És nekem?:DHé,de nevet nem mondtál neki,ejnye
2013. márc. 20. 00:10
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdezők (k).

A keresznevek: Béla és János.

Mindenképpen azt fogjátok érezni, hogy egymásnak teremtett benneteket a sors...

Most jelenleg autós kártyából jósolok és itt éppen felfordítottam egy Ford Mustang-ot...

Ez az jelenti, hogy szoktatok találkozni, de csak rövid időkre, amolyan gyors találkák ezek, mint amilyen gyors kocsi a Ford Mustang...

A másik kérdezőnek Mini Morris jött fel...

Nyugodt és megfontolt ember lesz a "Bélád" , kicsit szerényebb, félénkebb külső jegyekkel...

Remélem, hogy kimerítő választ kaptál :O)

2013. márc. 20. 02:49
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze. A híres panellakásos jóslást alkalmaztam. Ez úgy működik, hogy a szomszéd panelházra kinézek, majd visszaülök a gép elé, és kitalálok valamit.

Életed szerelme férfi lesz, 170-200 centi között, van haja, mely idős korára alaposan beőszül. Másnaposan rettentő büdöset tud kakálni, de maga után mindig lehúzza a wc-t.

Nagyjából ennyit tudtam kideríteni, a többi már úgyis részletkérdés.

2013. márc. 20. 07:49
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Én a híres zsömlejóslást alkalmaztam.

Első kérdező: Neked a barna zsömle jött ki, ami lehet, nem túl jó jel, mert az a Zordó, tehát a szerelmednek lesz valami kutyája. És a neve: Bence, vagy Józska.

Második kérdező: Neked is egy barna zsömle jött ki, mert sajnos csak ez van itthon. A te szerelmed neve: Béla. Csak ennyit tudtam kideríteni.

2013. márc. 20. 09:55
 10/23 anonim ***** válasza:
Utolsó .... :DDDDDDDDD
2013. márc. 20. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!