Valaki megtudná nekem neten keresztül jósolni milyen lesz életem szerelme?
XD Tudom hülye kérdés de ha mégis... Kitudja?! :O :) *-*
Vagy csak a keresztnevét?? vagy a lakhelyét vagy mitudom én XD
Kedves Kérdezők (k).
A keresznevek: Béla és János.
Mindenképpen azt fogjátok érezni, hogy egymásnak teremtett benneteket a sors...
Most jelenleg autós kártyából jósolok és itt éppen felfordítottam egy Ford Mustang-ot...
Ez az jelenti, hogy szoktatok találkozni, de csak rövid időkre, amolyan gyors találkák ezek, mint amilyen gyors kocsi a Ford Mustang...
A másik kérdezőnek Mini Morris jött fel...
Nyugodt és megfontolt ember lesz a "Bélád" , kicsit szerényebb, félénkebb külső jegyekkel...
Remélem, hogy kimerítő választ kaptál :O)
Persze. A híres panellakásos jóslást alkalmaztam. Ez úgy működik, hogy a szomszéd panelházra kinézek, majd visszaülök a gép elé, és kitalálok valamit.
Életed szerelme férfi lesz, 170-200 centi között, van haja, mely idős korára alaposan beőszül. Másnaposan rettentő büdöset tud kakálni, de maga után mindig lehúzza a wc-t.
Nagyjából ennyit tudtam kideríteni, a többi már úgyis részletkérdés.
Én a híres zsömlejóslást alkalmaztam.
Első kérdező: Neked a barna zsömle jött ki, ami lehet, nem túl jó jel, mert az a Zordó, tehát a szerelmednek lesz valami kutyája. És a neve: Bence, vagy Józska.
Második kérdező: Neked is egy barna zsömle jött ki, mert sajnos csak ez van itthon. A te szerelmed neve: Béla. Csak ennyit tudtam kideríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!