Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ez nem bizonyítja azt, hogy...

Ez nem bizonyítja azt, hogy Lomini, az Asztro-Showból term. Feletti képességekkel rendellezik?

Figyelt kérdés

Egy előző kérdésben láttam ezt... szkeptikus vagyok, de ez akkor is elgondolkodtató...

[link]

Junius 14-i rész.

Kérlek nézzetek meg 10-15 percet belőle, ne csak írjatok!

A srác megmondja, hogy az egyik betelefonáló kozmetikusként dolgozik.

Egy másik férfiról azt, hogy van egy szeretője, azt is, hogy a szeretőjét Laurának hívják és 28 éves. És ezt az elképesztő dolgot így folytatja tovább... elképesztő!!

Szerencse és cold-reading kizárva...

Lomini tényleg látó lenne?

Kérlek ne hüjeségeket írjatok... én is szkeptikus vagyok, na de ez...

2013. aug. 19. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15%

Akkor beszélgess erről olyan jógikkal akik 100-110 évig élnek és fittebbek mint egy testépítő bajnok. :)

Szerintem nem ártana több fogalommal és dologgal tisztában lenni és elég nagyot csodálkoznátok, hogy ez a manipulált társadalom milyen életet él is valójában és milyen tévhitekben él. :)

Persze mindenki szíve jog a megismerés, lehet illúzióban is élni, de lehet az igazságot is megélni.

Akár így akár úgy áldás kísérje utatokat! :)

2013. aug. 19. 22:03
 12/14 anonim ***** válasza:
jógi az hogy néz az ki? inkább leszek akkor testépítő és nézek ki jól 70 évig meg élek, aztán adios. nem pedig ülök. és ülök. és ülök. és gondolkodok. és ülök a hegy tetején
2013. aug. 21. 11:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy tisztán látók vagytok, mert ettől a sok tudatmódosító szertől már rég a detoxon kéne lenni, amiket szívtok! Lomini ő tényleg látó. Látja, hogy hogyan kell kicsalni a pénzt az ilyen hülyékből! Pénzenergia... emelt díjas számon, mi? Folyik ott a pénz, meg az energia, csak nem mindegy melyik irányba!!!
2013. aug. 21. 11:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem vagy túl nagy szkeptikus, ha nem látsz át ilyen bárgyú trükkökön. Ahogy előttem is írták, ezek beépített emberek. Ez a legjobb, legolcsóbb reklám, a paraszt rögtön azt hiszi, hogy itt valódi jóslás történik, és egyből telefonál.
2013. aug. 21. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!