Ismeri Valaki Tavasz Rozália jósnőt?
Figyelt kérdés
Elméletileg Szombathelyen lakik. Tudtok róla valamit?2013. aug. 2. 13:19
2/12 anonim válasza:
Aha. Engem o kuldott ide. Mondta, hogy valaki rola fog kerdezni az ezoteria kategoriaban.
3/12 anonim válasza:
Csak azt tudom róla biztosan, hogy nagyon vár Rád.
Lapos a pénztárcája, lehet nyáron, ősszel és télen is menni segíteni neki.
4/12 anonim válasza:
Mivel nem ismerem, és szerintem senki sem ismeri itt, így nem mondok róla véleményt, és a többieknek sem kéne.
Menj el, aztán próbáld ki. De én a helyedbe nem mennék semmilyen jóshoz, a jósok 99%-a lehúz pénzzel ahogy tudjuk, a valódiak (már ha vannak), azoknak sem látom sok értelmét.
5/12 anonim válasza:
Amig loszar van, vereb is akard.
7/12 Merovingii válasza:
Mikor hallottál már olyat hogy egy jósnő nyerte volna meg az ötös vagy hatoslottót ? :)
Szélhámos bagázs !!!! Ne hagyd magad átverni !!!
8/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy Ravasz Rozália? Mert a jósok nagy ravaszok amúgy.
9/12 anonim válasza:
Te mind ezek véleményét kérdezted? Így elrontani valaki üzletét!! Azt se tudják mi dolgod vele!
10/12 anonim válasza:
"#9 Így elrontani valaki üzletét!! "
csak nem magához a jósnőhöz van szerencsénk a kilenceskében?
Az emberek lelkével ne üzleteljen senki. Az nem arra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!