Ha befestem a hajam, befolyásolom a jóslatot? Meg van írva a sorsunk?
Félig-meddig komolyan teszem fel a kérdést.
Barátomnak, egy jós (aki állítólag nagyon jó) azt jósolta, hogy lesz egy sötét hajú lány, az is lehet hogy fekete hajú, és ő lesz a felesége és a gyerekei anyja.
Most van egy barna hajú lány aki nagyon szereti őt, nagyon fájna neki a szakítás, de nem ő lesz a felesége. Ez lennék én, és tényleg barna hajam van, meg amiket mondott rólam még jellemzésnek, az mind igaz volt.
Kitaláltam hogy na, mi van akkor ha befestem a hajam sötétebbre? Amúgy nem festettem volna be sosem terveim szerint max őszüléskor. Akkor már én is sötéthajú leszek :D Mondjuk azt mondta a is, hogy még nem ismeri azt a lányt. De mi van, ha én vmiért megváltozok, és azt az oldalamat nem ismeri még?
Mennyire lehet biztosra venni ezeet a jóslatokat ha tényleg olyan jó az a jós?
Mi van ha tegyük fel, én most ijedtemben direkt teherbe ejtetem magam, és babánk lesz? (ez csak egy példa)
Létezhet olyan, hogy valami már el van rendelve hogy úgy lesz, mert az a sorsa?
Érdemes lenne utánanézni, de az a tippem, hogy Magyarországon több "sötét", mint "világos" hajú lány/nő van, így statisztikailag valószínűbb, hogy nem lő mellé egy ilyen kijelentéssel a jós. Az meg, hogy nem ismeri, pontosan úgy félremagyarázható, mint ahogy te is megtetted az előbb.
Én ilyenkor mindig azon akadok ki, hogy a jósok/asztrológusok/betonkeverőmágusok/bármilyen ezoterikusok hogyan veszik a bátorságot arra, hogy olyan kijelentéseket tegyenek, ami befolyásolhatja az erre fogékonyak életet ilyen szinten, mint pl. párválasztás. Szerintem csak sz*rjátok le, hogy mit mond egy jós, hogy finom legyek és nőies.
Nem lehet az összes jósos kérdés az enyém, de ha az is lenne, nem szabja meg semmi, hogy kérdezzek.
Köszönöm a választ!:)
Valóban sok mindent bele lehet magyarázni a dolgokba, vagy másképp értelmezni. Amúgy ismerek olyat aki egy jóslat miatt szakított a barátjával, na az már azért beteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!