Mennyire hisztek a kártyajóslásban?
Figyelt kérdés
Mostanában érdekelnek az ilyen dolgok. Sok dolgot mondtak nekem különböző jósok, jóformán ugyan azt. Lehet ezekben a jóslatokban bízni?2013. júl. 5. 20:52
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez a jóstól függ. Vannak, akiknek valóban vannak megérzéseik, és vannak, akik csak a pénzt húznák le rólad. Ezt általában már az árból is meg lehet mondani. Nekem volt nemrég egy meglepően pozitív élményem egy internetes jóssal, aki nem kért sokat, viszont nagyon részletesen és találóan elemezte a helyzetem...
4/4 anonim válasza:
Hát nem nagyon de azért igen egy kicsit. :) Mert egyszer nekem is kártya jósolt egy néni, és azt mondta hogy valami pénzt fogok kapni, és kaptam egy 10.000-est, meg még bevált egy jóslása de arról inkább nem beszélek :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!