Hisztek az inetnetes jósnőknek, van akinek bejött már?
Figyelt kérdés
Írtam astroneten egy jósnőnek. És hát nem valami jó választ kaptam, nem tom higgyek e neki mert az életem függ tőle. Mert amúgy meg teljesen más a dolog mint amit ő válaszolt, nem áll vele össze a kép.2013. jún. 15. 15:44
1/23 anonim válasza:
Ha azt mondom neked, hogy holnap után nyersz a lottón elhiszed nekem? Na látod.
2/23 anonim válasza:
Ugyan már, komolytalan dolog tévén vagy neten keresztül jósolni! Ahhoz személyes kapcsolat és valódi szakember kell, az pedig elég drága játék. Ha ennyire fontos neked, keress fel egy ilyet.
3/23 anonim válasza:
Nem nagyon értem, hogy miért van ennyi hiszékeny ember? Tv2 élő jóslás, pénzteremtő energia és hasonlók, egy születési dátum kell hozzá és egy keresztnév. Kinek teremtenek pénzt? Saját maguknak, az emeltdijas hívásokkal.
5/23 anonim válasza:
Ha komoly tétje van, semmi képpen se hidjél neki.
Hidd el, képes vagy egyedül is dönteni, nem kell ehhez semmiféle tanácsadás. Ha mégis rászorulsz, akkor barátaidtól, családodtól kérj.
6/23 anonim válasza:
Legutóbbi Lomini műsort nézzétek meg. ( 2013 jún 13 )
Nos minden telefonálónak bejön amit mond, mindenki helyesel. Kizártnak tartom, hogy ennyi beépített ember lenne...
Lomini szerintem valóban profi szinten érzékel, akiknek nyitva a 3. szemük igenis képesek látni olyan dolgokat, amit 5 érzékszerv által nem lehet fogni.
7/23 anonim válasza:
A jóslás csak egy pénzkereseti forrás annak aki műveli!
8/23 anonim válasza:
Mi volt a kérdésed,és milyen választ kaptál?Elárulod?
9/23 anonim válasza:
A Westendben régebben volt kártyajóslás, kiváncsiságból kipróbáltam. Még véletlenül se talált el semmit. Csak jót nevettem az egészen.
10/23 anonim válasza:
És amit belinkeltem a Lominis műsor? Érdekes mert szinte minden telefonáló helyesel végig a 2 órás adás alatt, és olyan dolgokat is elmond, hogy hanyattesik az ember tőle... :S
Erre nyakamat tenném rá, hogy tényleg látó a pasas!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!