Hisztek az inetnetes jósnőknek, van akinek bejött már?
Figyelt kérdés
Írtam astroneten egy jósnőnek. És hát nem valami jó választ kaptam, nem tom higgyek e neki mert az életem függ tőle. Mert amúgy meg teljesen más a dolog mint amit ő válaszolt, nem áll vele össze a kép.
10-es: a szájukba adja, hogy mit válaszoljanak, igen, ez van (átok, pénzteremtő energia kell, agyonbeszéli a telefonálót stb.). Neten és tévén keresztül soha nem működik.
2013. jún. 16. 19:45
12/23 anonim válasza:
Elég egy kérdés és egy teljes franciakártya pakli. Kérdezz és az utolsó két lapot nézd meg, bal kéz az igen, jobb a nem. Érdekes módon nekem ez az egyszerű jóslás mindig bevált. Soha nem hazudott a kártya. Az viszont igaz, hogy Nyilas jegyében születtem, azok mások.
2013. jún. 17. 14:12
13/23 anonim válasza:
Figyelmesen végignézted Lomini adását? :)
Mert ha igen akkor nem ezt írtad volna... érdekes olyan dolgokat elmond másokról, amikről senki se tudhat, NEM ÁLTALÁNOSSÁGOK! :)
2013. jún. 18. 22:56
14/23 anonim válasza:
Természetesen nem szabad ilyeneknek hinni! A vak is látja, hogy csalás, ezzel keresik a pénzüket.
Erről magad is meggyőződhetsz! Figyelj, mennyire adtál neki részletes infókat? Annyit mondtál neki, hogy - csak mondok egy példát - "Anita vagyok és érdekel a jövőm"? Mert akkor ezek szerint minden Anitának ugyanaz a jövője, hiszen ő egyéb infót nem tudott meg rólad. Hacsak be nem diktáltad neki a személyi ig. számodat, akkor valójában azt se tudja, ki vagy. Ugye-ugye, ez elég egyértelművé teszi a helyzetet...
2013. jún. 19. 23:02
15/23 anonim válasza:
Csodavárás jóslás a TV2-ben. Egy keresztnév és születési dátum. Ennyiből jósolni? Ez nem komoly dolog.
2013. jún. 20. 01:17
16/23 anonim válasza:
Jó akkor honnan tud olyanokat elmondani nekik Lomini, hogy 3 éve beteg a férje a bal szemére hályoggal, 5 éve történt egy autobalesetük, valamint hogy mi a jelenlegi betegségük, megmondja lábra karra pontosan melyik részükkel van gond...
valamint megmondja azt hogy is 2 vasat tart a tüzben a fickó és 28 éves Laura nevü bnővel csalja a feleségét, nos?
2013. jún. 20. 16:19
17/23 anonim válasza:
És kb. telefonálók 95%-a mindent eltalál a múltról és jelenről is...
2013. jún. 20. 16:19
18/23 anonim válasza:
*95%-ának
2013. jún. 20. 16:20
19/23 anonim válasza:
Vak tyúk is talál szemet alapon, élő adásban senki sem fogja azt mondani, hogy nem így van, nincs is férjem, se hugom. Nem is engedik tiltakozni.
2013. jún. 20. 23:39
20/23 anonim válasza:
Már miért ne engednék tiltakozni? Odaáll valaki egy baltával a stúdióból a hívott fél lakásábá és fejéhez tartja? -.-'
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!