Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van esély arra, hogy egyszer...

Van esély arra, hogy egyszer végre igazán boldog legyek?

Figyelt kérdés
Sosem éreztem magam túlzottan boldognak.. Szégyellem, de szerintem csak akkor érezném jól magam ha gazdagok lennénk..Sajnos a mai világban szinte csak a pénz számít. Sokkal többen elfogadnak ha van pénzed jól öltözködsz és jó cuccaid vannak. Én is ilyenre vágyom. Kérlek segítsetek küldjetek pozitív energiákat bármit csak jussak pénzhez vagy nyerjek már végre a lottón. Boldogtalan vagyok de lehet már a pénz sem segít...
2013. jún. 28. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Soha ne keresd a boldogsagot, mivel az az orombol fakad. Nincs penzed ruhara, tudsz vasarolni anyagot, es tervezz magadnak, csinald meg a divatos,egyedi darabokat,s meglatod, hogy ott lesz az orom erzese, a boldogsag erzese, hogy ezt te onmagad keszitetted el pl.!

Onbizalmad legyen, s fogadd el onmagadat, ez a legfontosabb.

2013. jún. 28. 15:36
 2/10 Megidézlek ***** válasza:

Amíg olyanért élsz, ami nincs addig nem!

Amíg külső forrásban keresed a boldogulásod, addig nem!

2013. jún. 28. 15:38
 3/10 Gyémántlány ***** válasza:
Ha a pénzben keresed a boldogságot, sosem leszel az! A gazdagság mulandó, nem tart örökké. Keress olyan dolgokat, amelyek hosszú távon okoznak örömöt az életedbe! Barátság, szerelem, új hobbi! Ezekhez nem kell különösebb vagyon, és meglátod, jobb, mint a pénz! ,,A pénz nem boldogít''
2013. jún. 28. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Lottonyeremennyel sem lennel boldog. Hamar rajonnel erre.

Meg kell tanulnod elfogadni onmagad, a helyzeted es elkezdeni tenned azert, hogy jobban erezd magad.

"Tanuljunk meg vagyakizni azuran, ami a mienk" weils

Nekem ez segitett.

2013. jún. 28. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Nos, nekem bőven van pénzem, nem vagyok persze milliárdos, de jól megy. Mondjuk dolgozom is érte.

És tudod mi volt életem legszebb élménye? Amikor az egyik legjobb barátommal a nagy nyári kánikulában éjszaka a szökőkútban fürödtünk Budapesten. :) És tudod mennyibe került ez az egész? Pontosan nulla forintba. :) És sosem voltam még olyan boldog, mint akkor. :)

2013. jún. 28. 22:59
 6/10 A kérdező kommentje:
De mégis jobb az életed :) Meg tudod venni azt amit akarsz én ilyet nem tehetek meg :S
2013. jún. 30. 00:18
 7/10 anonim ***** válasza:
De a tárgyak nem tesznek boldoggá. Hidd el, szívesebben élnék havi 80ezerből, ha cserébe nem lennék magányos. Arról nem is beszélve, hogy így fogalmam sincs arról, ki az aki önmagamért szeret, és ki az, aki csak a pénzemért.
2013. jún. 30. 09:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindent megvehetnék ( ezt most nem büszkélkedésből mondom), de mégis olyan magányos vagyok,hogy többször is próbáltam öngyilkos lenni. Szerinted a pénz segít? Nagy hülyeség. Nem másoktól, külső körülményektől kell függővé tenni a boldogságot. Ha milliomos lennél, akkor sem lennél boldog, mert mindig többre vágynál.
2013. jún. 30. 17:09
 9/10 anonim válasza:
GONDOLJ BELE ABBA HOGY SOKKAL SZEGÉNYEBB IS LEHETNÉL!! GONDOLJ ARRA, HOGY MÁSNAK ANNYI SINCS MINT NEKED.
2013. júl. 16. 12:02
 10/10 A kérdező kommentje:
9. válaszoló! Ha ilyenre gondolok mitől lenne jobb? Inkább csak elszomorító, hogy nélkülözni kell az embereknek.
2013. júl. 16. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!