Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Na ez mit jelent?

Na ez mit jelent?

Figyelt kérdés

egyik ismerősömnek cigàny kártyából jósoltak.

a lapok: gyermek,halál,betegség

a kérdés anyagiakra vonatkozott...

én úgy tudom jósnőktől hogy a halál a betegséggel tényleg halált jelent... aki ért hozzá...szerintetek ez mit jelenthet?

rendesen beparáztunk..

2013. máj. 30. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az anyagiakkal kapcsolatban valahogy úgy kell érteni, hogy elindul valami új folyamat(ezt jelképezi a gyermek), valami új lehetőség az anyagi fejlődés útján. De ebben a folyamatban változás következik be (ez a halál lap), és végül jó eséllyel negatívan zárul majd a dolog, tehát anyagi veszteség várható. (a betegség lap itt tartós nehézséget, gondot, problémát jelent)

Semmiképp sem jelenti senkinek a halálát ez a kombináció, ha a kérdés konkrétan a pénzügyekkel kapcsolatos dolgokról szólt. :)

2013. máj. 30. 14:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nem is értem. Aki "jósolt", csak lerakta a lapokat, és nem értelmezte őket? Vagy mit mondott? Bocsánat a megjegyzés miatt előre is, de legközelebb ne kóklereket vagy kezdőket keressetek fel. Mert ha hülyeséget mond, rosszul értelmez valamit az illető, ti meg elhiszitek, azzal bizony be lehet vonzani mindenféle negatív történést.
2013. máj. 30. 14:19
 3/10 A kérdező kommentje:
szia.köszi a segítséget...amúgy igen,konkrétan anyagi helyzetre kérdeztek rá...hát aki jósolt neki..az ùgy ahogy vannak a lapok csak összeolvasta,hogy ez valamelyik gyerekére is vonatkozhat...és én meg utána olvastam..és azért kérdeztem mert a neten halál betegség..az halált jelent.de ezt a kérdés nem egészségről tette fel
2013. máj. 30. 18:11
 4/10 A kérdező kommentje:
meg egy jósnő is mondta hogy mit jelent ez a kombináció...de egészséggel kapcsolatba..anyagiaknál nem tudtuk
2013. máj. 30. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindig figyelembe kell venni az értelmezésnél, hogy mire vonatkozik a kérdés. :)

Szóval nyugodjatok meg, senki sem fog meghalni.

De az anyagi dolgokra, meglévő vagy új üzletekre figyeljetek oda, mert előfordulhat, hogy pénzt veszítetek.

2013. máj. 30. 18:40
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi mégegyszer :) rendi vagy :)
2013. máj. 30. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:

nem jelent semmit haver, használd a józan eszed légyszives.

A jódkodás csak ámitás és csalás. Járj utánna.

2013. máj. 30. 19:16
 8/10 A kérdező kommentje:
ha nem hiszel benne akkor mi okból nézegeted ezt az oldalt? :)
2013. máj. 30. 19:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy megpróbaljam gondolkodásra készteni az olyanokat mint te. Bár erre nem sok esélyt látok.
2013. máj. 31. 04:32
 10/10 A kérdező kommentje:
érdekes..ha engem nem érdekel valami akkor nem is olvasgatom konkrétan azt az oldalt :)
2013. máj. 31. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!