Taresz!Neked még rengeteg tanulnivalód van!!!!Semmit nem tudsz az életről.Neked a pénz a minden?Amiről fogalmad sincs,minek szólsz bele?
2013. máj. 28. 18:19
12/21 A kérdező kommentje:
Még egy általánosítás, a lottónyereményen kívül, hogy miért nem tudja, hogy mész hozzá... -.- Azért, mert nem az történik, hogy tudja, hogy holnap menni fog hozzá egy magas nő csíkos pólóban,akinek van egy öreg kutyája. Nem erről szól az egész. Ezt nem így kell kezelni. Véleménye mindenkinek lehet, de aki totál nem hisz benne és semmi hozzáértése nincs, az ne cáfoljon.
2013. máj. 28. 18:23
13/21 anonim válasza:
Akkor megpróbálom úgy fogalmazni, hogy még az elottem hozzászóló is megértse.
Felejtsd el amit a lottórol mondtam. Hagy mondjak egy másik példát. Múlt héten amerikában kiszabadúlt egy lány egy házól ahol fogva volt tartva 10 évig. 14 éves korában tunt el. Édesanyja nagyon kétségbe volt esve, két év után még egy hires amerikai jósnohoz is elment. Az egész fel van véve kozonség elott meg minden. A jósno azt mondta neki hogy o tudja, a lány halott.
Rengeteg bizonyiték van arra, hogy ez az egész jósolás business csak csalás. Szóval ha neked olyan képességeid lennenek, hogy elveszett gyerekeket meg tudnál találni akkor nem azt tennéd? Inkább egy asztal mögött és egy üveggömb fölött ülnél. Gondolkozz. Az inteligenciádat légyszi ne hagyd magára.
2013. máj. 28. 19:41
14/21 anonim válasza:
Nem mondtam 1szóval sem,h én asztal mögött ülök.Azért,mert az a jós tévedett,nem 1enlő azzal,h mindenki csaló.Itt jöhetne a félrekezelt beteg,és még rengeteg példa.Az élet minden területén vannak csalók.Még soha nem kértem pénzt a tanácsadásért,úgyhogy kérlek,engem ne piszkálj!
2013. máj. 28. 19:57
15/21 anonim válasza:
Nem piszáklni akarlak drágam, de te sajnos pont egy olyan dologgal foglalkozol ahol hibák nem engedhetok meg. Egy jós nem tévedhet. Egy jós pont azért jós mert meg tudja mondani pontosan a dolgot. Kulonben mi kulonbség lenne a jóslat meg egy tippelés kozott? Tanácsot másnak meg nem adhatsz ha olyan dolgokra alapozod melyekben nem vagy 100 százalékban biztos. Nagyon nagy felelosséggel jár minden amit másoknak mondasz. Az emberek élete változik toluk. Ne játsz más életével. Nincs jogod hozzá.
2013. máj. 28. 20:11
16/21 anonim válasza:
Rosszul értelmeztél,nem ez a foglalkozásom.Csak szoktam segíteni annak,aki megkér rá.Elmondom neki,ha erre mész ez vár rád,ha a másik irányba,akkor pedig emez,a döntés a kérdezőé.Nem szabad megkötni senkit sem,ha nem hallgat a jó szóra,akkor bizony megtapasztalja a rosszat.Én nem csodatévő vagyok,és szerintem 1 ember sem képes csodákra.
2013. máj. 28. 20:28
17/21 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy ez a foglalkozásod, csak hogy foglalkozol a dologgal. Tanácsot adni persze hogy lehet ha azt az ismert tények alapján teszed. Ahogy mondod: Ha ezt teszed akkor ez fog torténni, ha azt teszed akkor meg az. De ezt ismert adatok után teszed, ehhez semmi koze a jósláshoz. Tanácsadó vagy semmi más.
2013. máj. 28. 20:39
18/21 anonim válasza:
Mit gondolsz az a sok hókuszpók mit csinál?Elámítja az embereket a sok hülye látszat sz.rságaival.Ettől sokan beájulnak,és fizetik a 10ezreket a semmiért.Ilyenekről nekem is megvan a véleményem.(de,azért vannak dolgok,amelyeket lehet előre tudni,látni.)
2013. máj. 28. 20:58
19/21 anonim válasza:
Hajlandó vagyok segíteni,ha szeretnéd.
2013. máj. 30. 09:20
20/21 gatpista válasza:
Kedves kérdező! Gát István vagyok, hivatásos jós a Homály kft. jósa. IGEN, valóban van ilyen látó. Ilyenkor kiürül a fejed, és a jósgömbhomálya egyszerre csak megtelik élettel. Egyszerre csak a csíkok emberekké állatokká növényekkel és tárgyakká válnak. Egyszerűen belecsöppensz az események közepébe, és a jósolást igénylő jövője szeméből látod a történéseket. Egyszerre látod a jövőt és a jelent így látom a jósoltató arcát és a jövőjét. Remélem segíthettem felfedni a kérdésed homályát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!