Veletek történt már olyan, hogy egy lottószámot sugalltak nektek?
Most hétvégén néztük a párommal a hatoslottó-sorsolást és állandóan az a sugallat jött, hogy 36-os, 36-os!!! Ezt hangosan is többször kimondtam és az utolsó kihúzott szám tényleg a 36-os lett!!! Egy kicsit hátborzongató...
Vélemények???
Velem ugyanilyen történt már, csak az első három számjegyet találtam telibe húzáskor.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__32..
Dédimamám volt úgy, hogy számokról álmodott és reggel elmondta a fiának. 4-esük lett a lottón, az egyik számot rosszul írták fel, de ez már rég történt a 70-es években, abból lett nekik tv-ük is. Sajnos én nem örököltem a "képességet"
Illetve a halálom dátumát megálmodtam, kíváncsi vagyok bejön-e :D
Én is álmodtam már lottószámokkal.
Sajna csak 3-ra emlékeztem az 5-ből, így csak 3-as találatom lett :) 15 ezer Ft-ot nyertem vele akkor :)
Én hallotam olyat hogy egy ember be volt rugva, alkut kötöt az ördögel, hogy adja meg neki a lottó számokat, de az ördög a fia életét kérte, ugy tudom meg adta neki a nyertes számokat csak nem merte felhasználni.
Másnap az udvarjában minden állat meghalt.
Nem vagy egyedül, nekem kb. 98%-os megérzéseim vannak az 5-ös lottó nyerőszámainak húzásakor.
Én sem értem, de valahogy előre látom, mi nem lesz a következő húzott szám. Pl. egyszer azt gondoltam, hogy na mos tutira nem az 51 lesz a következő húzás, és tényleg nem az 51, hanem a 22 lett! Azután azt éreztem meg, hogy nem a 68 lesz, és tényleg nem a 68 (hanem nyolcvan valamennyi, nem emlékszem rá). Csak nagyon ritkán téved a megérzésem.
én most a megérzéseimből élek, de nagyon unalmas, mindig arra vágytam h gondtalan életem legyen ,ne kelljen nélkülözni, de akármilyen hihetetlen, UNALMAS!!
nincs olyan dolog amiért küzdenem v hajtanom kéne, mert megvan, v láttam már, v voltam ott...
néha jobb egy egyszerű embernek aki csak áhítozik a dolgokra mert sokkal nagyobb öröm ha így megtud vmit venni.
én eltaláltam a 17-est, éreztem hogy az lesz.. kár hogy csak azt az egyet éreztem :D
amúgy én jósolok kártyából, de számokat nem tudok kijósolni csak azt, hogy lesz-e az illetőnek szerencséje a pénzzel.
nekem kijött hogy szerencse-kispénz... és nyertem egy ezrest xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!