Kedves töftöf,
úgy látom, Önnek lenne szüksége agyturkászra...
"adfgrzhn, akkor beszélgetünk? (Ezt az asszót lezártuk. )"
Persze. Miről szeretnél?
Mivel itt futottunk össze, a jóslásnál, esetleg a Tarot kártya szimbólumrendszeréről vagy az eredetéről.
Nem tudom, milyen téma érdekel.
"Mivel itt futottunk össze, a jóslásnál, esetleg a Tarot kártya szimbólumrendszeréről vagy az eredetéről.
Nem tudom, milyen téma érdekel."
Hát, igazából gyakorlatias ember vagyok, úgyhogy ezek a dolgok akkor sem állnának közel hozzám, ha mondjuk lenne valóság alapjuk. De azért kérdezz csak bátran, hátha hozzá tudok szólni :D
Azt hiszem felesleges bármit kérdeznem. Olyanhoz szólsz hozzá, amiről nincs tudomásod.
Ha esetleg Egyiptomban jársz, a beavatási szertartásoknál légy figyelmes.
Pl Van, aki nagyon komolyan foglalkozik a mitológiával, történelemmel: Dr. Kazanlár Emil festőművész, aki megfestette a saját 78 lapos kártyacsomagját. Ez ma már világhírű.
Ja, majd elfelejtettem, valóságalap.
Nem ártana, ha ilyet leírsz utánaolvasnod Jungnak és az általa megalkotott és publikát archetípusoknak.
De abban egyetértek,a TV-ben lejáratják azt, amit pontosan nem ismernek. S látod te sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!