Pécsen hol találok megbízható jóst vagy léleklátót. Vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 01:57
1/20 anonim válasza:
"megbízható jóst vagy léleklátót"
xDxDxDxDxDxD
2/20 anonim válasza:
Azt hiszem Pécsen valahol. Kövesd a hangokat
3/20 anonim válasza:
Ha felkészültél az általa közvetítendő információ befogadására, a baráti körödben vagy a családodban meg fog jelenni valaki, akit ilyen képességgel áldott meg a Sors. Ez a vonzás törvénye => ha a diák készen áll, az alkalmas mester is megjelenik.
Nagyon fontos: óvakodj azoktól, akik pénzt kérnek az ilyen beszélgetésekért. Aki tényleg benne van, pontosan tudja, hogy tehetségét nem válthatja aprópénzre.
4/20 anonim válasza:
Ilyet sehol, mert nem létezik...
5/20 anonim válasza:
Én szívesen segítek neked, bár én csak UFOkopogtató vagyok.
6/20 anonim válasza:
Megbízható jóst nem csak Pécsen, de sehol máshol sem találsz.
7/20 anonim válasza:
Pécs mellett, Görcsönyben, Joli néni. Keress rá neten.. idős néni már, de rengetegen járnak hozzá, talán nem véletlen.. Sok sikert.
9/20 anonim válasza:
Igen, ő az, ő Joli néni, akit bemásolt ide a másik "felelő társunk". Egy rendkívül kedves hölgy személyes találkozókor,telefonon nem mindig tűnik annak.. Meglepődnél, ha tudnád hogy kik és hányan járnak hozzá..Nem csoda ha néha besokkal.. Érdemes lenne Vele beszélned.
10/20 anonim válasza:
Linkelek egy képet is Joli néniről, hogy majd megismerd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!