Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Látok dolgokat (bővebben...

Látok dolgokat (bővebben lent) (? )

Figyelt kérdés
Szóval látok dolgokat álmomban is de amikor ébren vagyok csak bevillan egy egy kép elég gyakran és azt utána látom is (nem deja vu szerintem de lehetséges) egy példa: (ezt álmomban láttam) Ahogy kilépek a suli udvarára kivezető ajtón egy galamb repül el a magasba és pont odapillantok.. ezt pár nap múlva láttam is a suliba ahogy elrepül elég idegesítő mert van amikor 1 nap 3-4x is látok ilyen dolgokat ..
2013. febr. 15. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:

A déjavú titka pont az hogy 1x már álmodban láttad csak sokan nem emlékeznek rá ezért mondják azt hogy előző életükben. De határozottan álomról van szó.

A rossz hírem az hogy rosszat jelent. Figyelmeztetés hogy valami nem OK.

2013. febr. 15. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Vicces vagy előző.

Láttál egy galambot álmodban, aztán a valóságban is? Azt a mindenit!

2013. febr. 15. 18:09
 3/9 |Orfeusz| ***** válasza:
57%

A tudományos feltételezés szerint a Deja Vu oka a képi információ újraküldése az agyba - így kétszer dolgozzuk fel ugyanazt a képet, az agy memóriában tárolt képként ismeri fel, de nem tudjuk mikor láttuk régebben.

Ezután az agy esetleg kreál neki egy hátteret (az emlékeket a tudat felülírhatja, módosíthatja), így tűnhet például régi álomnak.

-Ez a tudomány álláspontja, ha nem tetszik ne tessék lepontozni!-

2013. febr. 15. 18:09
 4/9 A kérdező kommentje:
2. normális válaszra számítottam de látom te nem tudod komolyan venni..
2013. febr. 15. 18:33
 5/9 A kérdező kommentje:
3. nekem soha nem kreál ilyen háttereket mindig pontosan ugyan az
2013. febr. 15. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Te vagy a KIVÁLASZTOTT!
2013. febr. 15. 18:48
 7/9 Alettaa válasza:
(Ha gondoljátok le pontozhattok, de...) Nekem is szoktak ilyen álomszerűségeim történni. Én sem tudom, hogy történnek ezek meg, de... Minden esetre, biztos nem vagy bolond.. :D
2013. febr. 19. 19:54
 8/9 anonim ***** válasza:
"Minden esetre, biztos nem vagy bolond.. :D" De az, ahogy te is.
2013. febr. 19. 20:50
 9/9 anonim ***** válasza:
velem is szokott ilyesmi lenni,bár elég ritkán . szerintem meg ti vagytok a hülyék :D azért mert veletek semmi nem történik,nem kell semmit tudomásul venni , hogy valami lehetséges ?!
2013. márc. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!