Egy nap a suliban Eszembe jut, hogy kikellet volna kapcsolni a telefonomat, mert anuykám tuti hívni fog.1 mp-vel utána, hívtak.! Ez jelent valamit?
később, 2nappal utána bemegyek a boltba, feltölteni a telómat. Másfél éve itt töltöm fel. és megéreztem, hogy megszűntették a feltöltést. , bemegyek és tényleg!
ez jelent valamit?
Parancsolj:
Az eredeti mondat, amit írtál:
és semmi baj nincs velem, és a helyesírásommal. a nagyon tudni akarod, szín 5-ös, ISMÉTLEM(ha nem jutott volna el az agyadig szín tiszta 5-ös vagyok MINDENBŐL!
A javított mondat, a hibákat kiemelem <> jelekkel, hogy jól látsszon:
<É>s semmi baj nincs velem <nincs vessző> és a helyesírásommal. <H>a nagyon tudni akarod, szín<egybe><ötös>, ISMÉTLEM<szóköz>(ha nem jutott volna el az agyadig<)><,> szín<egybe>tiszta <ötös> vagyok MINDENBŐL!
Ha nagyon kötözködök, ez tíz különálló hiba.
A mondat helyesen:
És semmi baj nincs velem és a helyesírásommal. Ha nagyon tudni akarod, színötös, ISMÉTLEM (ha nem jutott volna el az agyadig), színtiszta ötös vagyok MINDENBŐL!
Bocsi az ismételt off-ért, de te kérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!