Egy nap a suliban Eszembe jut, hogy kikellet volna kapcsolni a telefonomat, mert anuykám tuti hívni fog.1 mp-vel utána, hívtak.! Ez jelent valamit?
később, 2nappal utána bemegyek a boltba, feltölteni a telómat. Másfél éve itt töltöm fel. és megéreztem, hogy megszűntették a feltöltést. , bemegyek és tényleg!
ez jelent valamit?
Egy nap többszáz hasonló esetre van lehetőség (pl nem sétálok inkább át a piroson, erre elhalad egy járőr), csak az ember azokra emlékszik, amik ilyen egybeesések. A "megérzések" is inkább tudatalatti félelmek, amik amiatt járnak az ember fejében, mert sejtése van az adott dolog bekövetkeztéről.
Nincs itt semmi jóslás vagy mágia, de erre mindenki rádöbben magától, ha felnő. Egyszerű egybeesések voltak, amikre naponta többszáz lehetőség van.
Egyszerűen túl lassú a tudatos észlelésed. Ez nem előny, hátrány.
A helyzet az, hogy a telefon már csörgött, csak nem fogtad fel. A boltnál ki volt írva, hogy nincs már feltöltés, csak a tudatod nem vetted észre. Azonban mindezt felismerte a tudatalattid, ezért alakult ki az az érzésed, hogy te megjósoltad.
meg lehet ezeket magyarázni materialistán is.
meg lehet ezkeet magyarázni spirituálisan is.
Csak aztán ott van gondban a materializmus amikor fingja sincs arról hogy hogyan működik valami amit észre se akar venni, de várthányva csalást üvölt.
Aztán a jó beavatott spirituális megmagyarázza.
jó az előérzeted, hallgass rá! De csak és kizárólag az első hangra, a halkabbra.
Nem érdekelnek a buta problémáid és az irreleváns kérdésed, az írásod pedig haraggal tölt el.
De nekem van egy kérdésem: miért írtad nagybetűvel azt, hogy "eszembe"? (indokold meg valahogy, az a válasz nem ér, hogy "mert egy írástudatlan csökevény vagyok").
utolsó válaszoló: nem gondolod, hogy véletlen volt? és nem mindegy? ahelyett, hogy a válaszra törekednél, inkább megjegyzéseket teszel?
aki meg azt mondta, hogy lassan fogtam fel a dolgot, annak nincs igaza, MERT NINCS KIÍRVA, HOGY NINCS FELTÖLTÉS és nem jelzett a telefon ...
>és semmi baj nincs velem, és a helyesírásommal. a nagyon tudni akarod, szín 5-ös, ISMÉTLEM(ha nem jutott volna el az agyadig szín tiszta 5-ös vagyok MINDENBŐL!
Ezt a mondatot úgy sikerült leírnod, hogy nem kevesebb, mint 8 (nyolc) helyesírási hibát vétettél.
Ha mindenből nem is, iróniából ötös vagy, az tuti ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!