Tényleg nem lehet gyerekem?
Figyelt kérdés
Megnéztem, hogy a tenyeremen található vonalak mit jelentenek a tenyérjóslás szerint. Viszont nincs gyerekvonalam.2013. jan. 14. 14:16
2/10 anonim válasza:
Nekem meg életvonalam nincs-szerinted?
4/10 anonim válasza:
Biztos lehet, de inkább ne legyen.
5/10 anonim válasza:
Próbáld ki, menj le este a dizsibe hátha lesz egy kalandod. De ha terhes maradsz, akkor a tenyeredet hibáztasd!
6/10 anonim válasza:
Ez még azért nem jelenti azt, hogy nem lehet, vagy nem lesz gyereked.
7/10 anonim válasza:
És ha kéz nélkül születtél volna?
8/10 öregnéne válasza:
Nekem azt mondták annak idején, hogy nem lesz gyerekem, mert itt vannak sorban az abortuszok. És mutatta az asztrológus, hogy ez hol látszik. Csodálkoztam is, mert 19 éves koromban valóban volt egy abortuszom, de el nem tudtam képzelni, hogy még egy legyen, ha teherbe esnék, mert annyira megviselt lelkileg! És ezek után született 3 fiam ! Igaz, hogy mostanában sokat gondolkodok, mi volt az értelme annak, mert a fiaim nagyon, de nagyon nehezen illeszkednek be a társadalomba. Lehet, hogy olyanok, mint egy fa, gyökér és lomb nélkül? Vagy a társadalom beteg?
9/10 vorlmen válasza:
Semmi kétség, a társadalom beteg...
Ilyen dolgokból nem lehet következtetést levonni.
Hány évesek a gyerekek? Mit látsz, mi az ami távol tartja őket a többiektöl?
10/10 anonim válasza:
Ha nincs ilyen vonalad, az jelentheti azt is, hogy miután betöltötted a 30-at, csak lila sapkában leszel képes almát szedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!