Szerintetek igaz lehet az hogy nem lehet gyerekem, egyik ismerősöm jósolta? ( többi alul)
Figyelt kérdés
állítólag 5 évig tanult tenyérjóslást2012. jún. 10. 20:38
1/16 anonim válasza:
Nekem egyszer azt jósolták, hogy 2 gyerekem lesz, és egy lett. Így higgyél a jóslatokban.
3/16 A kérdező kommentje:
általába mindenkinek két gyereke születik sztem
2012. jún. 10. 21:01
4/16 anonim válasza:
nekem kártyából jósolták meg, hogy gazdag férjem lesz és 5 éven belül. nos ennek 8 éve és még mindig nem mentem férjhez. erről ennyit.
5/16 anonim válasza:
Hát csak gratulálni tudok a nagyeszű ismerősödnek!Ilyet mondani nagy felelőtlenség.Valószínű nagyon fiatal lehetsz még, ha elhiszed az ilyesmit. A jóslás ritkán találja el az igazat.Nem szabad hinni benne.Ha orvos mondaná, még akkor is kétkednék.Mennék másik dokihoz,és csak akkor hinném el, ha még 50 évesen se lenne gyerekem.
8/16 anonim válasza:
Nekem a tenyeremből 1 gyereket jósoltak,és van három.
Minden jós szélhámos.
9/16 anonim válasza:
Kétlem :)
Az hogy elvileg tanult 5 évig azt jelenti, hogy belekontárkodott, de semmit nem tud. A tenyérjóslást amúgy is eléggé.. hát.. buta dolognak tartom a mai világban. Komolyan kell tanulni megfelelő emberektől, és megfelelő kreativitással, ha valami kis eredményt akar.
A legnagyobb akadályt a félelmeid jelenthetik, vagyis ha általuk bekorlátozod a tested. Mert az nagyon érzékeny "szerkezet" ami reagál az erős gondolatokra.
Engedd el a félelmeid és légy boldog.
10/16 anonim válasza:
Csapj rá tenyérrel a forró rezsóra. Probléma megoldva. Utána azt rajzolsz rá amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!