Jósolni így láthatatlanba? Kiváncsi lennék pár dologra!
Kedves Mindenki!
Úgy látom nagyon fogalmi zavarban vannak egyesek.
Azért kell fizetni a jóslatért, mert illik megtisztelni a jóst akihez elmész jósoltatni, más részről pedig van egy alapelv amit mit jósok hiszünk. Tehát mi idöt és energiát forditunk az ügyfeleinkre, és ezért egy minimális kis hozzájárulást elvárhatunk. Ugyanugy fizetsz a fodrásznál, kozmetikusnál....
Évek óta foglalkozom jóslással és mágiával és természetesen nem milliókat kérek a jóslataimért. Engem érdekel, hogy az ügyfeleim boldogan és elégedetten távozzanak, ezért én a legjobb tudásommal segitek rajtuk. Nekem ez ugyanugy munka, mint bárki másnak az amit dolgozik. A jóslataimmal nem álltatom az embereket, és soha nem is fogom, mert nem mindenki kókler és hülyiti a népet.
A másik baromág, hogy miért nem nyerjük meg a lottót... Ha a tudásunkat ilyen fajta elönyökre használnánk, akkor garantáltan nem élnénk sokáig, ha visszaélnénk a képességeinkkel!!! A sors igazságot szolgáltat.
Köszönöm a figyelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!