Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jártál a Görcsönyi Joli néninél?

Jártál a Görcsönyi Joli néninél?

Figyelt kérdés
Tapasztalat? Hatásos? Mennyiért jósol? Mennyiért vállal szerelmi kötést? Fix árakkal dolgozik,vagy csak adomány alapon fogad el pénzt? Minden válasz érdekel! Privát üzenetben is lehet írni. Aki nem hisz benne, az lehetőleg ne írjon! Minden hasznos választ megköszönök!:)

2012. nov. 26. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon jó, nagyon hatásos, elég kevésért jósol és pontosak a jóslatai. Fix árakkal dolgozik, de nem drága, mivel ő csak segíteni szeretne. Csak ajánlani tudom, mindenképp menj el hozzá.
2012. nov. 26. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Ha már a pénzt akarod kidobni az ablakon, akkor add nekem inkább... én is jósolok neked, te meg segítesz nekem a pénzzel... :) A Joli néni megél a nyugdíjából is...
2012. nov. 26. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:
35%

Nem ajánlom, mert boszorkány.

Békává fog változtatni.

2012. nov. 26. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Én voltam nála és még megyek is. Csak ajánlani tudom én is.
2012. dec. 14. 00:07
 5/5 anonim válasza:
100%
Én holnap megyek hozzá és én is kíváncsi vagyok h mennyiért jósol! Valaki leírná nekem légyszi!! :)
2013. jan. 7. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!