Mégse lesz világvége 2012-ben?
Figyelt kérdés
Találtak egy 2013-as évre érvényes maja naptárt. Akkor most mi van? Érdemes még 10 db-os WC papírt venni?2012. nov. 25. 20:27
1/9 anonim válasza:
Ezt ne terjeszd! Én készülök az ideire. Így elvesztem a hitem benne, anélkül meg semmi nem ér semmit!
2/9 anonim válasza:
Persze, vegyél nyugodtan. Aztán legfeljebb átmegyek kérni belőle, biztos ami biztos elfogyjon addigra... :)
3/9 anonim válasza:
Reptoidok? Én azt hittem mágneses vihar lesz...
4/9 anonim válasza:
Én nem félek a reptoidoktól amíg velünk vannak a loúk meg Dalek Traak.
5/9 anonim válasza:
Sajnos érdeklődés hiányában elmarad...
6/9 anonim válasza:
Igen, ezt én is olvastam, azok számára, akik nem tudják miről is van szó, íme a hiteles forrás:
8/9 anonim válasza:
Lesz,csak elhalasztják,amíg nem találnak megfelelő időpontot,ami a Zemberek többségének megfelel.
9/9 anonim válasza:
amíg itt van velünk Chuck Norris addig semmi bajunk nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!