Valóban ez megfog történni december 21-én, és igy fogjuk mindannyian végezni? A videó nagyon is komolynak látszik.
1. Ha a Földbe becsapódna egy meteor az legfeljebb a földi ÉLET végét okozná nem a világét
2. Amit x) mondott
Jójó, becsapódik. Ezt értem. De akkor másnak nem lesz Moónyika só? Nagyon ideges vagyok. Nagyon szeressük a zurammal a Mónyikát.
Ez megtörténhet a Földdel, gyakorlatilag bármikor. Ekkora nagy cucc sem kell hozzá. De ahogy előttem írnák, már látnánk a veszélyforrást. Sőt, ha ekkora, már szabad szemmel is. (Az árnyéka alapján csaknem Föld méretű.)
Ez megtörténhet egyszer, de nem 40 nap múlva az tuti. Ahogy már előttem is írták, ezt már amatőr csillagászok is látnák. Persze ki lehet találni, hogy a világ kormányai blokkolják az ilyen híreket csak úgy a néphülyítés kedvéért, de felesleges. Egyébként a videó komolyságáról csak annyit, hogy egy ilyen animáció elkészítése a megfelelő technikai háttérrel nem bonyolult, ráadásul kismillió ilyen animációt lehet látni az ismeretterjesztő csatornák azon dokumentumfilmjeiben amelyek egy esetleges becsapódás következményeiről, vagy a dinoszauroszok vélhető kipusztulásának okairól szólnak.
Te tudod, hogy miben hiszel, de nem árt néha az eszetlen show műsorok helyett némi értelmet is nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!