Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valóban ez megfog történni...

Valóban ez megfog történni december 21-én, és igy fogjuk mindannyian végezni? A videó nagyon is komolynak látszik.

2012. nov. 11. 21:29
 1/7 x) ***** válasza:
100%
Gondolkodjunk már egy picit. Kb 40 nap van december 21-ig. Ha ilyen közelségben járna egy ekkora meteor akkor azt már az amatőr csillagászok is látnák, akárhogy próbálná a NASA eltitkolni. A videó pedig egy nagyon ügyes, de még is könnyen elkészíthető animáció.
2012. nov. 11. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha a Földbe becsapódna egy meteor az legfeljebb a földi ÉLET végét okozná nem a világét

2. Amit x) mondott

2012. nov. 11. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Jójó, becsapódik. Ezt értem. De akkor másnak nem lesz Moónyika só? Nagyon ideges vagyok. Nagyon szeressük a zurammal a Mónyikát.

Ez megtörténhet a Földdel, gyakorlatilag bármikor. Ekkora nagy cucc sem kell hozzá. De ahogy előttem írnák, már látnánk a veszélyforrást. Sőt, ha ekkora, már szabad szemmel is. (Az árnyéka alapján csaknem Föld méretű.)

2012. nov. 11. 21:48
 4/7 Malats ***** válasza:
Nem értem, hogy miért jo a youtubet nézni ilyenekröl, amikor ugyanennyi ráforditással a NASA oldalát is böngészhetnéd.
2012. nov. 12. 00:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy "komolynak látszik"? Ennyi erővel csinálok egy animációt a kecskék és fecskék háborújáról és akkor az meg fog történni mert "komolynak látszik"?
2012. nov. 12. 05:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez megtörténhet egyszer, de nem 40 nap múlva az tuti. Ahogy már előttem is írták, ezt már amatőr csillagászok is látnák. Persze ki lehet találni, hogy a világ kormányai blokkolják az ilyen híreket csak úgy a néphülyítés kedvéért, de felesleges. Egyébként a videó komolyságáról csak annyit, hogy egy ilyen animáció elkészítése a megfelelő technikai háttérrel nem bonyolult, ráadásul kismillió ilyen animációt lehet látni az ismeretterjesztő csatornák azon dokumentumfilmjeiben amelyek egy esetleges becsapódás következményeiről, vagy a dinoszauroszok vélhető kipusztulásának okairól szólnak.

Te tudod, hogy miben hiszel, de nem árt néha az eszetlen show műsorok helyett némi értelmet is nézni.

2012. nov. 12. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:
eszedtokját
2012. nov. 12. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!