Igaz hogyha elégetek 10 darab húszezrest akkor pénzbeli szerencsém lesz?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 20:47
21/32 anonim válasza:
Szerintem költsd Kőbányaira, te is jobban jársz, meg mi is!
22/32 anonim válasza:
Nem jól tudod !
20 db húszezres kell hozzá, viszont nekem kell adnod, nem elégetned és én garantálom milliomos leszel egy éven belül!!!!!!!!!
23/32 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség !! Gondolom valami vajakos asszonytól hallottad. És gondolom neki kell majd elegetnie a pénzedet,nélküled... :-)
24/32 anonim válasza:
Vonjad be az ismerőseidet ,próbáld meg terjeszteni széles körben és megfogod oldani az ország gazdasági helyzetét.Addig kell égetni,ameddig érezhetően egy százalékkal nem csökken az infláció.
25/32 Icsiro válasza:
Úgy tudom, hogy az érvényes készpénzt megsemmisíteni bűncselekmény, amiért börtön jár.
Ha nem kell ez a lóvé, hát add oda a szegényeknek és akkor máris szerencséd lesz, mert áldani fogják a neved.
26/32 anonim válasza:
Próbáld ki! "Csak" 200.000 Ft károd lesz, amiből egy plazmatévét is vehetnél.
27/32 anonim válasza:
"Próbáld ki! "Csak" 200.000 Ft károd lesz, amiből egy plazmatévét is vehetnél."
Ha csak az EZO TV-t nézhetném rajta, akkor talán egy próbát mégiscsak megér az az elégetés dolog...
28/32 anonim válasza:
nem, akkor köztulajdont rongálsz, ami illegális
29/32 tiborius válasza:
Úgy látszik,hogy a pénz mellé hülyeség párosul.
30/32 anonim válasza:
Igaz. De a hamut szórd a fejedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!