Hová tűnt innen az Ezotéria egyik megbecsült képviselője, drakonak szolics?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 11:34
11/35 anonim válasza:
Létezik, a kis buksitokban. Ott van a mágia meg a vámpírok, a valósághoz köze sincsen.
12/35 anonim válasza:
Megbecsült? :D Na ne röhögtess...
Amúgy engem egy szintig szórakoztatott a kölyök, a rossz helyesírásával és értelmetlen válaszaival... de ö is úgy szobafogságot kapott mint 404, RAdiator és Árpika.
13/35 anonim válasza:
Átvette a helyét PLCsubi!
Pálinkás"rajos"LajosCsubakka
Volt veccőárus, most hivatásos vukiszellem
14/35 anonim válasza:
Még itt vagyok csak accot váltottam! Miben segíthetek?
15/35 Won válasza:
Zsizsik666 igazad van, privátban még mindig elérhető vagyok.
#9 válaszoló! Képzeld én mindig komolyan gondoltam, amit leírtam! Nem az volt a célom, hogy játszam itt az agyam...,hanem hogy segítsek.... Nah mindegy.
Won
16/35 Won válasza:
Megbecsült képviselője... -.-
Egy troll volt csak a sok közül :D
Aki megérdemelné az soha nem kapott elismerést...
17/35 Malats válasza:
Egyet értek Zsizsikkel. Ha más nem , legalább sok helyen viccesek a kommentek. Kivéve Veccö Veronikát.
18/35 anonim válasza:
Ki érdemelné itt meg az elismerést? A legnagyobb mesélő? A legnagyobb troll? A legviccesebb? Ebben a kategóriában, maximum ezekért lehetne elismerést kapni.
19/35 Zsizsik666 válasza:
Nem. Én kapok 1 millát angyalszemtől, mert ez az elismerésem a kategóriában, hogy annyira zseniális vagyok. Drakonak szocsil már megkapta a pénzt. Javaslom, hogy privit írjatok angyalszemnek, vagy hívjátok az ezo-tv-ben, hátha kaptok ti is egy kis bénasági pótlékot.
20/35 anonim válasza:
Hogy lehetne privit írni neki?:D Ne mondd, hogy ő is be van regisztrálva. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!