Hová tűnt innen az Ezotéria egyik megbecsült képviselője, drakonak szolics?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 11:34
1/35 anonim válasza:
Valószínűleg rájött,hogy semmi értelme itt lenni és elment egy értelmesebb fórumra...vagy csak nincs ideje egésznap a gép előtt ülni :))
3/35 anonim válasza:
most már az atlantiszi fényjáró a menő...!
4/35 Zsizsik666 válasza:
Szerintem, nagy mágus, és elment lazulni, jól megérdemelt pihenését tölti a Bermuda-háromszögben. Majd visszajön.
5/35 anonim válasza:
Bermuda-háromszögben xDDD
Ez egy rejtett utalás akart lenni az elmegyógyintézetre?:P
Amúgy itt már tényleg nincs keresnivalója.
Atlantiszi fényjáró>>>>>>>>>>>Mágus
6/35 anonim válasza:
Elrabolta a medvedisznóember és fogva tartja titkos hadibázisán.
7/35 Won válasza:
Hát srácok nem csak ő ment el :D Egy idő után minden olyqan válaszoló beleun, aki nem azért járt ide, hogy trollkodjon, hanem, hogy segítsen... Ezért hagytam abba én is!
Won
8/35 Zsizsik666 válasza:
Won, priviben könnyebb itt segíteni. Am. meg, ha troll a kérdés, nemtudom mire válaszoljak komolyan...
9/35 anonim válasza:
Ide mindenki azért jár, hogy trollkodjon. A válaszolók meg a kérdezők is, csak valaki nem vallja be.
Nem létezik, hogy valaki igazából higgyen ebben a sok marhaságban...
10/35 Zsizsik666 válasza:
Létezik, de hidd el, azok röhögnek a legjobban a kérdéseken:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!