2012 december 21-én télleg eljön a világvége? Már az RTL-en a fókusz is beszélt róla!
Én először a nyelvtankönyv átolvasását, és más, értelmes csatornákat ajánlok neked.
Utána nem lesznek ilyen buta birka gondolataid, és helyesen is fogsz tudni írni!
NEM TIPP!
Japánban két atombomba robbant. Mit gondolsz jobb lett volna nekik ha már egy évvel korábban beharangozzák?Ne tojj be. Ha jönnek a reptoidok,majd én segítek nekik. Na nem sokat,csak annyit,hogy odavezetem őket hozzád.Megérdemled,mert ijesztgetsz sokakat. Hát ne ijesztgess senkit.
Nem jó játszani a Rosszal. A kis juliska is kiabált:_ aegitség farkas.S aztán mikor odaszaladtak csak nevetett,s mondta csak játszottam. Többször is így volt ez s aztán mikor ténylaeg ott volt a farkas hiába kiabált. az emberek mondták csak játszik a Juliska.
Jó dolog játszani,de a tűzzel nem szabad.
LOL, milyen címszavakat dobtatok be, emberek... ebből már viccet lehet összerakni:
Két atombomba, Juliska és a reptoid flottaparncsnok sétálnak az erdőben... és egyszer csak maja naptár jelenik meg az RTL-klubon! Vége. Kb. ennyi a kérdés színvonala is.
2000-re is mondták már a világvégét ha lesz is világvége nem egy másik bolygó miatt hanem elpusztítja az emberíség amennyit szemetel
Ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!