Hogyan lehetnék boszorkány főpap?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy van ilyen titulus. Kérem hitetlenkedő ne írjanak vagy ha írnak is, akkor feleslegesen mert én tudom hogy a jóslás létezik.2012. okt. 12. 20:07
2/9 anonim válasza:
Igen, a jóslás létezik.
Én boszorkánycsősz fősámán vagyok, ezért ki tudlak nevezni boszorkány főpappá, de ehhez szükségem van egy kis szilárd alapú pénzenergiára.
3/9 anonim válasza:
Előbb menj el egy jóshoz, az megmondja leszel-e főpap, ha nem akkor elkezdeni se érdemes :D
5/9 anonim válasza:
Kell a kötelező technikai felszerelés:
1.üveg golyó
2,szárított denevér
3.Nyaló béka
4. fekete macska
5.hosszú köntös
6 szíj bocskor
7.üst a varázs ital főzéséhez
8.kövek a tűz rakás köré
9 farkastorok
10.teli hold
Ez alapfelszerelés,félig megegyezik a jósnőével.
Utána össze kell szedni egy hívő csapatot.
Kezdődhet a mágia és orgia.
6/9 anonim válasza:
El teszed lábalól a jelenlegi főpapot -.-
7/9 zsoltiba válasza:
Én is először jóshoz mennék! De vigyázz, mert 100-ból 99 szélhámos!
Úgy kell a jó szakembert kiválasztani, hogy nem jelentkezel be hozzá. Ha tudja, hogy jössz, akkor az igazi jós! Ő megmondja, hogyan lehetnél boszorkány főpap!
8/9 anonim válasza:
Szerezdd meg a Vacsutiktól a denevért!
9/9 anonim válasza:
El kell menni szélhámosokhoz, akik sok pénzért némi agymosás után, annak neveznek. Olcsóbb megoldás, ha magadat annak nevezed és járod saját utad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!