Most komolyan, azt akarod, hogy ez a horoszkóp határozza meg az életed?
Ha azt mondom, hogy bak, akkor összejösz egy bakkal akit nem is szeretsz?
Bár tudom, hogy sokan hisznek benne, de hidd el nekem, hogy ez butaság.
Az én horoszkópom Szűz, de a leírása nem illik rám. Párom Oroszlán, de totál az ellentéte, úgyhogy ne aggódj, ismerkedj és ennyi, ott dől el minden!
Én a bikák legbikábbika,
tehenek vágya tárgyabbika
most lesújtva fekszem,
elveszett fő testem.
Őkörré tett engem egy pika !
(M.Laurens A bika siráma)
A halak vagy a vízöntő. A többi nem illik hozzá, azokkal ne is próbálkozz, csak ezzel a kettővel ha jót akarsz.
Mihály jósnő
Mihaly josno, miert vagy ennyire biztos ebben?
Szuz-kos is elhet egyutt pl. tapasztalatbol tudom, tehat ugy erzem, hogy a szemelyisegektol fugg, mivel azoknak is van tipusa, talan ezert lehet az, hogy a szuz, aki megfontolt, jol kiegesziti onmagat a kossal, aki viszont mar batrabb, erosebb pl.
NEm fogadom el, hogy a horoszkop fogja eldonteni azt, hogy kinek, kivel lehet egyuttelnie, mivel ez egyeni fuggo, hogy ki es mit fogad el a masiktol pl., itt a lenyeg ez, s termeszetesen az erzelmek!
Ki illik a Szűzhöz?
A Halak úgy tud alkalmazkodni, annyira igyekszik megfelelni, hogy azt még a legkritikusabb Szűz se tudja elérzékenyülés nélkül fogadni. A Bak esetében épp fordítva működik minden. Ő az egyetlen, akinek a kívánságait a Szűz boldogan teljesíti, mert be akarja bizonyítani, hogy érdemes az elismerésére, szeretetére. Bár a külvilág egyhangúnak és unalmasnak látja az életüket, számukra ez az egyhangúság jelenti a biztonságot. A Rák hasonló gondolkodásmódja vonzó a Szűz számára. Egyformán takaréklángon égnek, mindketten békés otthonra vágynak, ahol mindenkinek vagy egy saját kis kuckója, ahova elvonulhat, ha magányra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!