Kedves jósok. Magyarország jövőjére vagyok kíváncsi. Megtudnátok mondani?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 11:17
1/28 anonim válasza:
Megy tovább a süllyesztőben,vagy a reptoidok veszik át a hatalmat
Elemér jósnő
2/28 anonim válasza:
Elemérkém! A Zorbán királytól aligha veszi át a hatalmat holmi deltoid, vagy reptoid, vagy mi a frász. A süllyesztő az viszont stimmel!
3/28 anonim válasza:
--ahogy nézem a varázsgömbömet-- igen--- köd--köd--köd
Mert eljön a november.. hamarosan...
köd előttem, köd utánam
4/28 anonim válasza:
A szakadék szélén állunk - de a jövőben egy jelentős lépést teszünk előre.
5/28 anonim válasza:
#4-nél a pont!
Pont így lesz. Sajnos a jóslat helyes.
7/28 anonim válasza:
Magyarország felemelkedik a nyugati országok szintjére, bevezetjük az Eurót a következő években.
8/28 anonim válasza:
Uuugyan, ehhez nem kell jósnak lenni. Egyértelmű: gazdagabb lesz Magyarország, mint Amerika, fejlettebbek leszünk, mint Japán vagy Kína...-.- hahahaha.
9/28 anonim válasza:
MOST hívj a következő számon, elmondom neked, küldök pénztalizmánt is, meg energiát: 06-90-100-100 (A hívás díja 1000ft/perc+ÁFA)
Marika a gyengén látó és tisztán halló
10/28 anonim válasza:
Utolso valaszolo feldobtad a napomat akkorat nyeritettem egyedul mint valami hiena:D De a valaszra visszaterve en is kivancsi lennek de ezt senki sem tudhatja sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!