Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Vannak itt jósnők, akik...

Vannak itt jósnők, akik tudnak és szívesen jósolnak akár neten keresztül?

Figyelt kérdés

2012. szept. 9. 21:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én küldök rájuk szerelmi kötést is,ha kell.És mindez csak 100 euróért.

Üdv Sanyi jósnő

2012. szept. 9. 23:33
 12/23 anonim válasza:
0%

Tündérke!

Látom, humorra veszik a kérdésedet.

Jósnő vagyok, és nagyon nem értem, mit nem értenek az emberek a misztikán? No mindegy, ez az ő bajuk.

Jós létemre én is meg szoktam kérdezni, ha valami fontos nekem és szükséges az információ a továbblépéshez.

Lényeg: én szoktam neten keresztül jósolni, mert nem a kérdező reakcióiból olvasok, (bár az is jó tud lenni), de jobb, ha egyedül vagyok, csendben, és nem zavar senki, így el tudok mélyedni a kérdésekben.

Írd meg, hogy pontosan mire vagy kíváncsi, és megbeszéljük a részleteket.

Szeretettel: Annabella

angyalkucko@gmail.com

2012. szept. 9. 23:55
 13/23 Smartguy86 ***** válasza:
100%

"Nagyon nem értem, mit nem értenek az emberek a misztikán?"

Na ez látod nagyon jó kérdés. Alig várom, hogy felvilágosítson egy szakmabeli!

Vegyük pl. az alapfelvetésemet: ha jósolsz valakinek és az a jóslat miatt dönt úgy, ahogy, akkor feltehetjük, hogy ha nem jósoltál volna neki, akkor máshogy döntött volna. Na most akkor? Nem érzed oltári pofátlanságnak, hogy simán ismeretlenül beleszólsz emberek életébe, kedves Annabella?

2012. szept. 10. 00:04
 14/23 anonim ***** válasza:
20 ezerért bárhogy és bármit megjósolok.
2012. szept. 10. 02:05
 15/23 anonim ***** válasza:

De hisz ez olyan szép!

Itt és most tanúi lehettünk Tündérke és Annabella virtuális találkozásának. Két szárnyaló lélek megtalálta egymást és így közösen dönthetik el egyikük jövőjét. Ez olyan megható!

Én mondom néktek: Lássátok meg mindenben a szépet!

Tündérke! Légy szíves tájékoztass a részletekről, mert novellát akarok írni rólatok!

2012. szept. 10. 10:06
 16/23 anonim ***** válasza:
Lenne egy kérdésem Anabella jósnőhöz : Ingyen jósol vagy pénzért. Mert, ha ingyen én is kérek jóslatot.
2012. szept. 10. 12:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Örömmel látom, hogy ennyien összegyültek a kollegák közül már itt! Azért én is felajánlom a segítségem az elveszett kérdezönek.

CSAK 1200Ft/perc díjért jósolok a mai napon önnek, ha érdeli az ajánlatom. Viszont mielött elkezdjük, 30 percig tartania kell a telefont, amíg engedélyt kérek a jövöbelátásra az üzbegisztáni angyalparancsnoktól.

Írjon, ha kíváncsi a jóslatomra.

Üdv,

Dr. Abraca Amanda - TV, Telefon jós és állatorvos.

2012. szept. 10. 14:37
 18/23 anonim ***** válasza:

Abraca

Ne már, még valaki tényleg elhiszi! :D

2012. szept. 10. 14:49
 19/23 anonim ***** válasza:

Én Müller Péter Ji King könyvét ajánlanám neked. A könyv módszerével magadnak bármikor segítséget kérhetsz ingyen.

Még a könyvet sem kell megvenned, fent van neten.

2012. szept. 12. 04:19
 20/23 anonim válasza:

persze szivesen josolok,mar most megmondom hogy te mindig is ilyen hulye maradsz:DD

Pistijos

2012. szept. 12. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!