Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ezek tényleg csalók? Többi lent.

Ezek tényleg csalók? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ma volt szerencsém a Tv2-n 11.00 órától nézni a Telejósda című műsort és ott a "jósmester" egy név és életkor után fel is tudta állítani a diagnózist,hogy hamarosan műtétje lesz a néninek...Méghozzá szem műtétje!:D Nem hittem el és nem is hiszem,hogy ezt ennyiből megmondja a szerencsétlen telefonálóknak.Mit gondoltok? :)

2012. aug. 7. 15:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem, de ha már az előző válaszomat lehúztátok, megpróbálkozok az ellenkezőjével!
2012. aug. 10. 10:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondolok ? Úgy érted , felőled ? Név és életkor nélkül is tudható , hogy szerencsecsillagod jelenleg a "BIRKA" jegyében áll!

Minimum kezdj el gyanakodni , hogy "Tényleg!" Tényleg csalók!

Nem hitted el és nem is hiszed??? Pedig ezek pont azokból élnek

ám , (és nem rosszul!), akik ilyen kérdéseket még képesek kérdőjellel küldeni!! Hanem e "hitetlenség" ellen van csak itt , csak most, csak neked szóló gyógymódom! : Mielőbb betelefonálsz egy általad fizetett számról a Mesternek, és legkésőbb , amikor a telefonszámla érkezik , bölcsebb leszel . Vagy nem. Arra mindenképp jó esélyed van , hogy te is Mestere legyél például a szép magyarosan kanyarított káromkodásnak! Már ezért is megéri , hát nem???

Ha a fenti kúra nem használna , akkor további "variációk gyógyulásra" :

1.) Kezdd eszed nélkül szaporítani a telefontársaság bevételét , ezáltal is eszköz legyél és maradj további "hitetlenek" léprecsalásához , etetéséhez , hülyítéséhez!

2.) Próbálj gondolkozni , ha érzed magadban az erőt és ha van mivel! : Hallottál már afelől ,hogy pld. "Itt a piros, hol a piros"-nál is vannak "csalik", akik feladata, hogy elhitessék veled és te el is hidd: van esélyed.??? Nem ,ugyi???

No! Játsszunk kitalálósat!

1.) Lehetnek valami hasonlók a "jósmester" cinkosai?

2.)Akár az is előfordulhat, hogy maga a néni is kap részesedést a hülyítés bevételeiből??

3.)Vagy a Mágus tán erre szakosodottakkal "nyomoztatta" le elébb a nénit??? (FBI , háziorvos , titkosszolgálatok , stb)

3.) Vagy elhallgatta azt az infót , hogy egyébként ő a néni szemorvosa .

és csak "jósmesteri" szerénysége tiltja , hogy bevallja : TAJ-szám ismeretében még a néni aranyérműtétjéről is tudomásod lehetne?? (Persze csak akkor , ha a Mester nem venné komolyan az orvosi titoktartást!)

Egyéb ilyen , rád szabott gondolatindítóval traktáljalak-e még ?

Vagy ilyen kérdéseket ezek után már fel tudsz tenni magadnak is???

Az jó , mert az már a "gyanakvás" mellékhatása lehet !

Ha mégsem megy a dolog önerőből , "További gyógymód" netről való letöltéséhez írd a keresőbe : "Tedd a kezed a TV-re , küldöm az energiát!" A többi már rajtad múlik... Ééééérzed ,ugyi ?

Válaszod még mindig egy határozott "Talán!" ???

Akkor nincs segítség , hanem te mégis legyél elégedett és magabiztos!

Ne add fel a csüggedést , amíg a csigatévé , retekadó , ATV ,meg többi efféle "csatorna" marad csillagszemeid rágógumija, hiszen rátaláltál

a pont neked kreált legjobb kikapcs.-ra , és ezt ma bizony kevesen mondhatják el magukról!

A Mágus a diagnózis mellé akár percdíjas jóéjtpuszit is küld a szerencsétlen telefonálóknak , ha szépen kérik , jómagam csupán mélysötét jóccakát kívánok neked !

(De tényleg!!!)

2012. aug. 10. 20:57
 13/20 Ezalor ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én szakszerűen foglalkozom jóslással. És egyértelműen állíthatom hogy ezek a TV-s jósok egytől egyik csalók és/vagy kontárok.

Először is, a valódi jóslás nem a jövő megmondásáról szól, ugyanis a jövő nincs előre megírva. A valódi jóslás lényege egy kérdés megértése, feltárása, az összefüggések felderítése, és ezek fényében a helyes döntés meghozatalának a segítése. Az a "jós" aki egyszerűen közli hogy ez vagy az fog történni, nem valódi jós.

Másodszor, a valódi jóslás egy bonyolult, összetett folyamat. Nem úgy működik hogy ránézek a lapokra és hoppá, mindent tudok, hanem folyamatosan kell feltárni, kielemezni. Egy átlagos jóslás/tanácsadás egy-másfél óra, de még kivételes esetben is legalább fél óra. Továbbá, bár sok jós ajánl telefonon vagy e-mailben való jóslást, és távol álljon tőlem hogy róluk ítéletet mondjak, az én személyes véleményem hogy jó munkát csak személyes találkozás során lehet végezni.

Végül pedig a névre és születési dátumra a számmisztikához van szükség, nem a kártyajósláshoz. Ez két külön dolog. Személy szerint egyébként a számmisztikát nem tartom egy hatékony vagy precíz dolognak. Ha az ember a születésétől adott hatásokra kíváncsi, akkor egy korrekt, szakszerű horoszkópot kell kérni egy szakképzett asztrológustól. Ez megint csak egy hosszú, bonyolult folyamat, nem egy pár perces hókuszpókusz.

Ha valaki valóban jósoltatni szeretne, felejtse el a TV-s műmágusokat, és keressen fel egy valódi, szakképzett jóst. Bár sajnos a rendes jósként praktizálók közt is sok csaló és kontár van.

Üdvözlettel,

Ezalor

2012. aug. 11. 13:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Előző kommentelő, engem most nagyon megleptél. Én minden ilyesmit hülyeségnek tartok, de téged tisztellek, kivételes eset vagy, aki nem beszél a vakvilágba. Gondolom a többiek sem feltétlen azért dobták a lájkokat, mert egyetértenek veled, a válasz viszont tényleg hasznos volt. Jó látni, hogy ebben a szakmában nem csak hülyék vannak. Mondjuk még így sem hiszek benne, talán csak annyiban, hogy egy jó beszélgetés alatt sokmindent ki lehet következtetni, ha valakinek már van élettapasztalata és érzéke hozzá, csak nem tudom minek ehez külön jós, erre valók a pszichológusok.
2012. aug. 11. 17:27
 15/20 Ezalor ***** válasza:

Kedves Rohamsisak!

Köszönöm a pozitív szavakat. Mivel sajnos a téma megítélése a sok csaló miatt nagyon rossz, ezért igyekszem ahol csak lehet korrekt válaszokat adni, de egy fecske nem csinál nyarat. Viszont, mivel - szerintem - véletlenek nincsenek, és minden mindennel összefügg, talán pont az fogja majd meglátni és elolvasni, akinek erre van szüksége.

Nem baj ha nem hiszel benne, minden ember útja más, nem kell hogy mindenki ugyanabban higgyen. :)

Egyébként való igaz, hogy egy tapasztalt jós a pszichológiai elemeket és emberismeretet is felhasználja. Én is szoktam olvasni a kérdező arcából, viselkedéséből. Ez nagyon hasznos például olyankor, ha valamilyen rejtett félelem kínozza, vagy nem meri megkérdezni azt amire valóban kíváncsi. A valódi jós feladata segíteni, így valóban hasonlít kicsit a pszichológusra, csak a megközelítés más. Amit viszont a pszichológus nem tud megtenni, az a fizikailag meg nem nyilvánuló, vagy nem elég tisztán megnyilvánuló információkból való olvasás. Sok fizikailag nem nagyon mérhető, észlelhető dolog van, energiák, ok-okozati láncolatok et cetera, amit egy pszichológus nem, de egy valóban hozzáértő jós láthat. Ilyenek például a karmikus, előző életből hozott hatások is. Mivel minden mindennel összefügg láthatatlanul, így az ember életét olyan dolgok is befolyásolják ami fizikális tudományokkal nem érzékelhető (legalábbis még), de mágikus úton igen. Hogy pontosan hogy és miért? Ha erre válaszolni akarnék, akkor azzal nagyon sok könyvet tele lehetne írni.

De mindenkinek a saját módján kell az életét élnie, nem kell hinned a jóslásban, karmában vagy az energiákban ha nem akarsz, ez a te választásod. Csak légy mindig nyitott a tiedtől eltérő nézőpontokra.

A materiális/tudományos és ezoterikus/mágikus világkép valójában ugyan annak az érmének a két oldalát nézi. Ha csak az egyik vagy másik világképet fogadod el, mindkét esetben csak az igazság egyik felét látod. De ha megpróbálod az érmét az élére állítani, a két világkép mér nem is látszik ellentmondani egymásnak.

Üdvözlettel,

Ezalor

2012. aug. 16. 02:48
 16/20 Karesz6969 ***** válasza:
100%

Nézettség és pénz...erről szól röviden a hiszékeny emberek kihasználása, ráadásul teljesen legális is.

Adóznak utána, a TV nézettséget könyvel el a telefontársaságoknak is megvan a maga haszna a sok szerencsétlen révén.

Ilyen világban élünk...persze nem kötelező betelefonálni:-))

2012. aug. 20. 16:59
 17/20 P.A.P. válasza:
100%
Én egyszer betelefonáltam egy ilyenbe: Relaxációs zenét hallottam majd egy női hang üdvözölt. Választhattam volna bizonyos gombok megnyomásával a különböző jósok közül, de én feltétlenül Markus mágussal akartam beszélni mert ő volt élő adásban. Haverom már ott röhögött mellettem. Aztán megszakad a hívás: leszívták az 1200 forintomat a telefonomról, így nem folytathattam a kellemes zene hallgatását. Hát igen, kíváncsi voltam mi van a hülyékkel akik felhívják őket, és végül én is hülye lettem. Ironikus, nem?
2012. aug. 22. 21:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Szegény idős néniket becsapják hogy ha telefonálnak küldik a pénzt meg a gyógyulást meg mindent aztán csak a pénzüket veszik el. A média legnagyobb kegyetlensége. Én nemrég kezdtem el jóslással foglalkozni, de arra már rájöttem, hogy a jövőt így nem lehet megmondani.
2012. aug. 22. 21:38
 19/20 Ezalor ***** válasza:

Kedves 18-as!

Hogy pontosítsak, a jövőt sehogy nem lehet megmondani, mert nincs előre megírva. A valódi jóslás iránymutatásra szolgál, helyzetelemzésre, problémafeltárásra, hatások felfedésére, et cetera. Még ha látunk is valamilyen a jövő felé mutató hatást, az csak a jelenlegi irányt mutatja, ha az irányon változtatunk, a valószínű jövő is változik. A jóslás célja pont az, hogy a saját kezünkbe vegyük a jövőnk formálását.

Amikor egy kontár jós a látott hatást előre megírt jövőként interpretálja, és ezt a kérdező el is hiszi, akkor a jóslat önbeteljesítővé válik: azért fog megtörténni, mert hisz benne hogy így is lesz, elősegíti hogy így legyen, nem próbál rajta változtatni. Sőt, sokszor mikor egy csaló ad egy teljesen légből kapott, ott helyben kitalált jövőképet, az is valóra válhat ilyen módon ha a kérdező elég erősen hisz benne.

Ha még most kezd jóslással foglalkozni, fontos hogy megértse mire való, és hogy lehet helyesen hozzáállni. A kérdésnek mindig olyannak kell lenni, hogy azt keressük miként vehetjük legjobban kézbe az eseményeket.

Üdvözlettel,

Ezalor

U.i.: Én vagy tíz éve csinálom.

2012. aug. 23. 13:49
 20/20 anonim válasza:
46%

A TV-ben csak a hasukra ütnek.

Kedves Ezalor!

Te egy hülye vagy, de gratulálok, hogy egy hasztalan „munkából” is meg tudsz élni.

2012. aug. 26. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!