Ajánlana vki valami ilyesmi lehetőséget?
Akkor értelmezd! Szánj rá egy kis időt, ha már baj van! Nem veszthetsz semmit, max egy kis időt. :)
"Hamarosan eljövök és magammal hozom a jutalmat, hogy megfizessek kinek-kinek cselekedete szerint.
Én az Alfa és Omega vagyok, az első és az utolsó, a kezdet és a vég.
Boldog, aki megmossa ruháját (a Bárány vérében)!
Joga lesz az élet fájához, és a kapukon át bemegy a városba.
A kutya, a varázsló, a parázna, a gyilkos, a bálványimádó és mind, aki hamisat szeret és tesz, kinn marad."
Bocs, de ezt ki kérdezte? Módszert, vagy hozzáértőt keresett a Kedves Kérdező!!! Nem holmi mihaszna fenyegetést.
Ez egy ezotéria topik. Ha fanatikus keresztény vagy és ez annyira sérti a hited én ezt tiszteletben tartom. De akkor ne is idegesítsd magad ilyenekkel. :)
Won
Igen :)
Én mondtam, hogy tiszteletben tartom, amit hisz. De így elvárom azt is, hogy ne küldjön kárhozatra, azért, amiben hiszek. Legyen ez a tisztelet kölcsönös. Látom, hogy Ő erre nem kíváncs. OKÉ De egyeses meg erre nem kívámcsiak.
Amúgy se szép dolog fenyegetőzni.
Na mindegy :)
Nem baj fogadjuk el :)
Jó persze az más :)
Gondolom te nem 400Ft-os percdíjért csinálod. Az, hogy elfogadsz honoráriumot, az egy dolog. Hisz, ha becsületesen végzed akkor megérdemled, hisz meg kell élni valamiből. De ezek az ezo tv-s átverések....
Won
Kedves kérdező!
Jómagam is foglalkozom sorselemzéssel, tanácsadással, jóslással. A TV-s "jósokat" el kell felejteni, ezek nem valódi jósok.
A valódi jóslás egy összetett folyamat, célja pedig nem a jövő megmondása, hanem kérdések és válaszok keresése, élethelyzetek kielemzése, döntéshelyzetekhez való tanácskérés, és így tovább.
A fentebb válaszoló kommentelőnek részben igaza van, mindenki használhat kártyát vagy más módszert saját magának is, én is így kezdtem. Azonban ahhoz hogy a dolog igazán hatékony legyen szükség van tapasztalatra és hozzáértésre, és nem árt ha a jós nem pusztán az eszközökre hagyatkozik, hanem van érzéke, adottsága is - bár valóban nem kötelező. Jómagam elsősorban az adottságaimra hagyatkozom, a kártya pusztán ennek kiegészítése, az értelmezés segítésére, kiegészítésére, pontosítására szolgál.
Valóban, egy valódi, hozzáértő jós sem tévedhetetlen, éppen ezért fontos hogy a teljes képet nézze. A jóslás folyamata egy elemző folyamat, ami lehetséges irányokat, lehetséges végkifejleteket mutat meg, de a jövő nincs előre megírva, és bármilyen új fejlemény a kérdező életében hatással az események ok-okozati láncolatára.
Folyamat és élethelyzet elemzésekhez én a "kelta kereszt" nevű kivetési mintát szoktam használni és ajánlom, ez azért jó mert általános képet ad egy helyzetről, nem pedig csak adott részleteket vizsgál, így segíti a holisztikus kép kialakítását.
Az önmagunknak jóslással egyébként vigyázni kell, mert az ember önmagával szemben mindig elfogult, így sokkal könnyebben téved vagy értelmezi félre a lapokat mintha másvalakinek jósol, aki felé semleges. Még nekem is, több mint tíz éves tapasztalattal is nehéz objektívnek maradnom a saját magamra vonatkozó kivetésekkel kapcsolatban. Fontos döntésekben épp ezért mindig kikérem mások véleményét.
A jósokat illetően azt el kell mondanom, hogy bár sokan ajánlanak telefonon vagy e-mailen keresztüli jóslást, személyes véleményem az, hogy jó munkát csak személyes találkozással lehet végezni.
A pénzt illetően pedig, a valódi jósoknak is élni kell valamiből. Nekik sincs ingyen a kenyér és a tej a boltban, és ki kell fizetniük a számláikat. Ráadásul egy szakszerűen kivitelezett konzultáció egy-másfél óra, és a jós részéről komoly összpontosítást, szakértelmet és tapasztalatot igényel. Ennek függvényében jogos hogy pénzt kérnek. Egy villanyszerelő sem dolgozik ingyen. Ha pedig valaki igazán jól akarja csinálni, akkor "főállásban" ezzel kell foglalkoznia.
Remélem segítettem. Amennyiben továbbra is szeretne szakemberhez fordulni, örömmel állok rendelkezésére, de csak személyes találkozással, és természetesen nem ingyen. A részleteket telefonon tudjuk egyeztetni, ha érdekli, írjon privát üzenetet és megadom a számomat.
Üdvözlettel,
Ezalor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!