Valaki ajánlana nekem egy jóst vagy asztrológust? NAGYON FONTOS
Figyelt kérdés
Esetleg köztetek akad? Pénzt nem tudok ilyesmire kiadni szóval valami más megoldás kéne :/ Aki például horoszkóp, születési adatok stb-ből tud jósolni vagy bármi effélére nyitott vagyok, fontos lenne! Köszönöm!2010. szept. 6. 21:21
1/18 anonim válasza:
ide mért nem tudod kiírni az adatokat?
2/18 A kérdező kommentje:
Persze,ide kiírom az adataim hogy is ne. Bolond vagy vagy bolond vagy ne is haragudj?!
2010. szept. 6. 21:54
4/18 anonim válasza:
Ha ilyet kérdezel ilyen hangnemben, akkor neked nem jósra meg asztrológusra, hanem szihológusra van szükséged!
5/18 anonim válasza:
Az asztrológus vagy jós ugyanolyan vadidegen ember mint Damon vagy én, vagy bármelyikünk. Annak megadod az adataidat?
Amúgy Nostradamus. Állítólag jós. Volt.
6/18 anonim válasza:
Csak ajánlani tudok egyet:
Nostredamus Józsi, Bp. XXV. Kígyó krt 11.
7/18 anonim válasza:
A jövőd sötétségbe burkolózik.Pedig azt hittem,hogy ennél sötétebb már nem lehetsz.
8/18 anonim válasza:
Hát ez nem volt valami kedves válasz kedves kérdező, főként hogy ingyen várod a segítséget. Lehetnél udvariasabb akkor talán többen ajánlanák fel a segítségüket.
9/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti mit szólnátok, ha azt kérné tőletek valaki hogy írjátok már le ide a születési és egyéb más adataitokat, azt hiszem ha egy jósnak elmondom az egy személy nem több ezer mint ahányan ezen az oldalon lézengenek. A kérdésem teljesen korrekt csak az első válaszolón húztam fel magam, azt hiszem jogosan. Akkor hajrá írjátok le ti is az adataitokat nem tudom hányan tennék meg....
2010. szept. 7. 16:13
10/18 anonim válasza:
1978.09.12. 04,17 Nyíregyháza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!