Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Budapesten tud ajánlani...

Budapesten tud ajánlani valaki megbízható jóst vagy látót?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok érdekelnek, hogy kinek jött be, amit jósolt az illető... Mindenképpen budapesti kéne.

Akik nem hisznek benne, azok kérem ne írjanak.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2012. júl. 16. 00:04
1 2
 11/15 anonim válasza:

szia én magam is látó -médium vagyok!nagyon sok jósnőt és médiumot ismerek akik a pénzért össze vissza hazudoznak eleinte jómagamat is átvertek kihasználtak és az energiámból táplálkoztak!megbízhatót csak magán úton lehet választani akik 10.15 ezres és efeletti összegegeket kérnek kuruzslók! Akik a tévében vannak csak reklám .....nevetségesek

ha látsz halottakat beszélnek hozzád tudsz jósolni kártyából és az emberre rá nézel a velejéig látsz, álmodban meg látod a jövöt közölnek veled fontos dolgokat stb! annak van "áldása erre "

2012. júl. 19. 16:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia én vagyok a 8 as bár máshol baromnak hívnak (agykontroll, raptoidok, szürke ufók...)

" Kedves 8-as válaszadó!

Látom, sértegetni nagyon tudsz, valószínű most nagyon büszke vagy magadra. Örülök, hogy okozhattam neked egy büszke percet az életedben, persze jobb lenne, ha nem névtelen sértegetéssel növelnéd az egódat, de ez már a te dolgod."

Nem vagyok rá büszke, de jót mulattam.

A stílus a bunkóságomból ered, mert itt arc nélkül őszintén lehet beszélni annyi érzelmi töltettel, ami még nem torzítja a lényeget, illetve nem tér el a tárgytól. Ne megsértődj rajta, hanem azon gondolkozz, mi van mögötte. Ha csak a lehetséges jövőt mondja, akkor nem jobb, mint akárki. A lehetséges, logikusnak tűnő jövőhöz, nem kell jósnak lenni. - Pl Meg fogsz halni. Esélyes, hogy szülő leszel. Ha sokat dolgozol sikeres leszel a munkában. És, ha orvos, pszihológus, ... vagy akkor ezt meg úgy lehet csűrni csavarni, hogy csak na.

"Ha annyira nagyon jártas vagy a témában, tudhatnád, hogy a jövő rendkívül képlékeny. Vannak benne ugyan pontok, amik elkerülhetetlenek, amik 100% bizonyosan be fognak következni az életedben. Hogy két ilyen biztos pont között mi történik, az pillanatról pillanatra változhat, függően tőled és másoktól is.

Szóval ne várd, hogy a jós leül majd és megjósolja neked a lottószámokat, mert egy igazi jós nem ilyesmivel foglalkozik"

--- De akkor mivel? Miért jár neki pénz? Mi lesz a hasznom, ha hittel tele beülök egy jós elé?

De komolyan érdekel. Mitől jós, egy jós?

2012. júl. 20. 13:26
 13/15 anonim válasza:
kluták rozi
2012. júl. 28. 10:27
 14/15 Ezalor ***** válasza:

Kedves "8-as"!

Ahogy a neked válaszoló nagyon helyesen leírta, a jövő nincs előre megírva.

A valódi jóslás egy elemző folyamat ami kérdésekre keres választ, döntéshelyzetekben tanácsot ad és segít választani, feltár, kielemez akár olyan dolgokat is mint az ember belső rejtett félelmei, et cetera.

Végeredményben a valódi jóslás célja az, hogy az életünk irányítását a saját kezünkbe vegyük.

Üdvözlettel,

Ezalor

2012. aug. 16. 02:04
 15/15 anonim válasza:
Lylia léleklátó nagyon jó, azt hittem, hogy baromságokat beszél, de 5 évre előre mindent megmondott pontosan.
2019. máj. 4. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!