Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Félek! Szerintetek mennyire...

Félek! Szerintetek mennyire lehetséges az, hogy igaz amit mondott a jós?

Figyelt kérdés

Régen az egyik családtagomnak jósoltak nem is egyszer egy két dolgot rólam. Pár évvel ezelőtt. Amit róla jósoltak bevált, vagyis csak utaltak neki rá és igaz lett, de most félek, hogy nálam is beválik. Úgy 5 éve vagy 4 éve jósolhattak és úgy a 20-22 közötti élet szakaszomra.

Most vagyok 19. Félek, hogy leválhat ezért el megyek ugyan ahoz a nőhöz. Hátha változott valami a jövőmmel illetően. Ezek nem kisebb apróságok, hanem nagy dolgok. Nem balesetet jósoltak meg, hanem más személyest dolgot amit nem szeretném ha beválna.

Egyébként magyar kártyából jósoltak neki.

2012. júl. 14. 22:03
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem is jósoltak már párkapcsolatot meg hogy lefogok feküdni az egyik lánnyal a munkahelyemről meg hogy én ezzel a lánnyal jó barátok leszünk és tudjátok mi van magasról szarik rám az a lány sőt egyáltalán nem is kedvel na ennyit a jóslásról meg azóta is szingli vagyok 38/F
2019. márc. 12. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!