Ha fizetsz én is jósolok :)
Mit szeretnél, milyen jövőd legyen?
Sok pénzért megfényezem rendesen, abban nem lesz hiba...
Tudok pénzt is csinálni, persze vsak pénzért. Ellentmondásos ugyan de hát a mai világban ne mnézi azt senki...
Viccet félretéve kedves kérdező, ha valaki tényleg tudna jósolni olyat ami be is válik akkor nem próbálna ebből élni mert semmiben sem szenvedne hiányt.
Ha 100-ból egyszer jön csak be akkor sem.
Akkor ingyen nyomná hogy más is osztozzon az áldásban amely őt érte.
Aki pénzért nyomja az rá van szorulva - tehát logikailag kikövetkeztethető hogy szélhámos, csaló.
Konklúzió:
Ingyen jósol - vagy igaz vagy nem, majd kiderül.
Pénzért jósol: Csaló, szélhámos.
Amúgy én nem is tudtam, hogy aki nem elvakult hívő, az egyből szkeptikus...
Kérdező! Jósok nincsenek! Csak sarlatánok, akik lehúzzák a hiszékeny emberekről a pénzt. De próbáld ki akármelyik jóssal... Persze tudom mi lesz utána: majd azt fogod mondani, hogy az egy nem megbízható jós volt és keresel egy megbízhatót :D De mitől lesz egy jós megbízható? Hogy azt mondja, amit hallani akarsz? Vagy azt mondja, ami meg is történik utána? Hogy ellenőrzöd le, hogy akkor is megtörtént volna, ha nem mondja neked?
Hallottál már az önbeteljesítő jóslatról? Ha én azt jósolom neked, hogy holnap látni fogsz egy piros autót, akkor tuti, hogy látni fogsz egy piros autót. Ha hiszel nekem és megbízható jósnak tartasz, akkor meg nem egyet hanem 100 piros autót is látni fogsz :DDD
Kíváncsi lennék mi számít jó tapasztalatnak egy jósnál.
Ha csupa szépet mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!