Cigánykártyajóslás kimutatja, hogy mikor lesz párkapcsolatom?
Nem mutatja ki, maximum mond valamit jós, te meg aszerint fogsz élni, és bevonzod úgymond magadnak a társat.
Nem tudja megmondani senki, hogy mikor lesz kapcsolatod, még te sem.
Vagy jön a szerelem, vagy nem, nem lehet manipulálni ezt.
Egy jó tanács: ne hallgass arra, aki jósnak mondja magát és közben szép pénzeket akaszt le rólad. Fogalmam sincs, hogy tényleg vannak-e olyanok, akik meg tudják mondani a jövőt (valószínűbbnek tartom, hogy nem, max. azt, hogy bizonyos jelekből következtet arra), de ha létezik is ilyen ember, az nem kérne a tudásáért több százezret, és nem az EzoTV-ben hirdetné magát. Az ilyen igazi jósokról inkább azt tudnám elképzelni, hogy annak jósolnak, akiről úgy érzik, hogy szüksége van arra a tudásra, amit nyújthatnak. Mert a jövőt tudni szerintem nem szórakozás kérdése. Az komoly dolog. Főleg, ha előre meg van írva, mert akkor esélyed sincs változtatni és nem biztos, hogy jó tudni, hogy másnap meghalsz. :P
Bár én nem hiszem, hogy a jövő előre meg lenne írva és meg lehetne mondani, mi lesz. Max. a tapasztalt ember bizonyos jelekből következtethet rá, például ha borús az ég, eső lesz. Vagy ha szerencsejáték-függő vagy, akkor előbb-utóbb elveszted mindened. Ha ismered magad, akkor te is megválaszolhatsz magadnak ilyen kérdéseket. De azt, hogy "holnap Marika nénit elüti egy autó, miközben bevásárolni megy"? Ennyi erővel veszek a legközelebbi boltban egy pakli cigánykártyát, beöltözök valami "jósnős" ruhába, aztán 50.000-ért mondok neked valamit, ami vagy bejön, vagy nem.
Igen, meg tudja mondani.
De ellenben az előttem szólóakkal, én szoktam jósoltatni ismerőssel. Mindig bejön amit mond. Immáron 10 éve. NEM KÉR ÉRTE PÉNZT!!!! Igaz inkább csak játéknak fogom fel. De mindenképp érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!