Az hogy lehet hogy majdnem pontosan megtudom "jósolni" hogy mi fog történni másnap?
Majdnem:DDDD Tehát az eheti lottószámokat is majdnem eltalálod. Majdnem... "De az stimmelt, hogy 1-től 90-ig! Majdnem eltaláltam" :DDDD
Jó arc vagy hallod. Jót nevettünk... Amúgy nem.
Lehet viccelődni ! De egy 10 feladatos dolgozatból 5-6 kérdést 90% osan eltalálok. Gondoltam megkérdezem hogy ennek mi lehet az oka !
De lehet hogy többet nem fogok ilyen kérdést feltenni mert azt hiszik egyesek hogy csak hülyéskedek !
"egy 10 feladatos dolgozatból 5-6 kérdést 90% osan eltalálok"
aztakuvva :D magyarul 10 feladatból 5öt találsz el. Ha csak két válasz létezik, és feltételezzük hogy hülye vagy mint a segg, és gőzöd nincs a témáról, akkor hozod az 50%ot :D gratulálok :D
néhány 1 kredites főiskolai szabadon választható tárgyhoz majd jól jön ez a képességed, bár azért ott is 60% a limit, de addigra biztos begyakorlod majd a pszihikus erőd :D
Ha 4 válaszlehetőség van, akkor próbáld ki az ABBA és ACDC kombinációkat. Ha mázlid van, akkor meg lesz a 2-es :DDDDDD
És ha kifejtős kérdés jön, akkor baráton, neked lőttek :DDDD
"pl régebben megkérdezte tőlem egy elkényesztetett gazdag bunkó , h meglesz e karácsonyra a BMX-e én meg azt mondtam neki h : Igen . És bevált (természetesen)"
Bakker, te aztán tudsz. Le a kalappal, lábaid előtt heverjen a nép :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!