Valaki megjósolná nekem, meddig küszködöm még az anyagiakkal?
Szia!
Pontosan addig tart,amíg a pénz hiányától való félelem a fókuszod középpontjában van!
Valamit azért tudnod kell. Levezetem, hátha úgy könnyebben érthető.
--> Több munkalehetőség, hitelfelvételek agyba-főbe
--> Válság
--> Munkahelymegszűnések, a hitel visszafizetések összege emelkedik
--> Az emberek próbálnak a feleslegesre nem költeni, és a legolcsóbb áron beszerezni az adott terméket, amit szeretnének, vagy egyből a legolcsóbbat veszik meg mindenfajta márkajelzés hanyagolásával
--> Sok vállalkozás csődbe megy a fizetésképtelenség, a vásárlóerő megcsappanása miatt
--> Még inkább szorul a hurok a hitelesek nyaka körül, fokozódik a munkanélküliség, kilátástalan a pályakezdők, középkorúak helyzete, leépítések, az új adóforma miatt kevesebb munka ugyanannyi bérért, vagy átcsoportosítják a munkaidőt, így megkurtítva a munkavállalók fizetését, de minimalizálva a kiadásokat.
--> Sokan depresszióval küzdenek, kilátástalan a helyzetük, segélyen, a szüleik vagy párjuk nyakán élnek.
Nem ördöngösség ez, és senki nem tudja megjósolni, mikor fog jól menni a szekér.
Add el a kisboltod és költözz belőle külföldre,ott jobban fog menni a sorod. Vagy vidd lejjebb az árakat, akkor lesz több vevőd.
Kisbolt...Ha a te kisboltod is olyan, ami a mi lakótelepünk sarkán áll, akkor nem csoda, ha halódik.Ebben a kisboltban, duplája a termékek ára annak, ami a pár lépéssel arrébb lévő ABC-ben kapható, pedig az sem tartozik az olcsóbb boltok közé.Múltkor végszükségből ott vettem egy 2 literes ásványvizet, meg 2 kis doboz konzervmájkrémet, és 400 Ft ot fizettem!!Azt hittem hanyatt esek!Persze a bolt mindig kong az ürességtől, én sem teszem be a lábam többé oda.
Limonada a kerdes, de jo fej vagy mivel magyar polgarok valaszala epekeds... es jo.
De a kerdesed matematikai jellegu es mint egy keplet erzesek nelkuli es semitmondo lelkileg...
Kisbol, haldoklik ,keveseb, munka, kiatas, evek, bevetel,Par...
figyelj : [link]
ja es megjosolni semifele kepen nem lahet...
mert az csak hazugsag ez a blog is azert lett megnyitva hogy a szegeny emberek igazsagot kapjonak az ertelmes polgaroktol kik elmagyarazok a joslas nem letezik.
Letezik valami mas, amivel tenylgesen meglehet mondani mi lesz holnap es 100% ra
es ugyis tortenik.,
szia aki könyvéből most segítek neked az a nagy Fontorusz Henrik (kr.e 1200-1300 körül élt) Őt mindenki nagyra becsülte indiában és meg is érdemelte hisz lenyűgöző dolgokat tett én mint archeológus egyedül birtoklom a világon ezt és még 4 mágiával kapcsolatos könyvet .
A könyv arról ír hogy a szellem világgal hogyan lehet kapcsolatot létesíteni és miért kell ez : a könyv gyönyörű magyarázatokat ad arra miért érdemes szellemekeet idézni :
Azt mondja a szellem nem kísért hanem segít és jósol hogyha kell. (ez magyarra át fordítva ) Én is próbálkoztam ezzel ezekböl a könyvekből és elképesztő jelekre lettem figyelmes : Az jóslás gyertyával , nyers hússal és 5 friss tojással zajlik a gyertya mellett el kell mondani egy rövid szöveget : Pitrumusztu grambiko delifóre ez után a nyers húst ( disznó vagy marha lehet ) egy tányérba kell ki rakni majd rá dobni az 5 tojást és el ásni és ott is elmondani a szöveget , ezekután a szellem megidéződik és a következő 2 napban jelek sorozatát fogja neked adni ( ő tudni fogja mire akarod kapni a választ így írja a könyv )
Ha gondolod ki próbálhatod én elképesztő jeleket kaptam és elképesztő tanácsokat , lehet neked is ez kellene ( ha utána akartok nézni a könyvnek nem fog menni mert a könyvből egy példa van és az sem magyarul , a nevek nem pontosak a henrik nem indiai név de ezt láttuk a fordításnál megfelelő névnek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!