A 36-osnak"
Igazad van barátom valóban nem alaptalanul utálják a cigányokat,tényleg gyökeredzik az emberben valami alapvetően primitív agyatlanság a másság el fogadásával kapcsolatban. Ezért bunkózta le a homo sapiens P.L .a Neander-völgyi embert !Ezért Gyűlölik a négereket ,az Arabok és mások a Zsidókat ,a Spanyolok a Baszkokat, a Horvátok a Szerbeket ,az Írek az Angolokat és még sorolhatnám, de nem lenne vége . Primitív egoisták vagyunk, akik nem tanulnak semmit a történelemből,pont annyira vagyunk állatok őszön lények, mint az az ősünk aki valamikor le mászott a arról a bizonyos fáról valahol az Afrikai szavannában !
Ezt azért írtam neked,mert p.l. ne gondold ,hogy a cigányságról mindenhol rosszat gondolnak a világban, rengeteg "nyugati író" műveiben pozitív cigány szereplő van, mert a világ okosabbik felében őket pozitív bohém, életvidám embereknek tartják, hogy mi ezzel nem így vagyunk annak csak az az oka az,hogy nekünk az utóbbi 70-80-évben ők lettek az "elnyomott fajunk"! Egyébként ,ha nyugat Európában jársz és azt mondod te Magyar vagy, ne csodálkozz el azon ,ha ott csodálkoznak ,hogy te miért nem vagy cigány !
Én nem vagyok cigány, nem tartom annak magam. Az hogy van bennem cigány vér nem azt jelenti hogy cigány. Olyan már nincsen magyar országon csak nagyon kevés hogy cigány. A cigány név az egy kultúra ugyan úgy mint a matyók is. Lehet oltogatni meg lenézni a másikat de azzal csak magát pontozza le a primitív ember. Az én szememben nincsenek cigányok meg rasszisták meg arabok, románok... stb...
Emberek vannak akik máshogy beszélnek, máshogy öltözködnek, más vallást képviselnek. Aki az ilyet nem tudja felfogni az nagyon buta ember.
POLONKAI PÉTERNEK
Péter ,gratulálok neked ,hogy itt ezen a fórumon vállaltad a neved !
Mert látod a sok sunyi ágáló ,cigányokra rá hányó,nem tette + !
Nem érzik meg ,hogy ez az ország egy forrasztó tégely ,csak szajkózzák, hogy a cigányság métely!
Még mielőtt elalélsz Pétertől...
Ha felhasználó névről van szó, itt az enyém is, ha sajátról, nem biztos, hogy ez az eredeti neve.
Ez a téma kezd fajgyűlölölet-kérdéssé fajulni, pedig nem biztos, hogy kellene. A segéllyel kapcsolatban, lehet, hogy szerény városom és 20 Km-es körzete kivétel, de én onnan tudom, hogy segélyosztás van, hogy sok a fekete rigó az utcán a Posta előtt. (Ezt mindenki úgy érti, ahogy akarja, én a madarak röptéből és helyzetéből állapítom meg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!