Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Létezik e és hatékony e a...

Létezik e és hatékony e a "cigányátok"?

Figyelt kérdés

2012. máj. 16. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
0%
Menj te a sunyiba, budos b...ó!!!
2012. máj. 22. 12:00
 42/79 anonim válasza:
33%
Te hülye raszista köcsög nem csak cigány áll segélyél. A kérdéshez van amikor be jön van amikkor nem olyan mint a lotto A CIGÁNY ÁTOK.
2012. máj. 22. 14:07
 43/79 A kérdező kommentje:
Ha még egyszer ideírja valaki a "helyesírás" szót bármilyen kontextusban, megszüntetem a kérdést. Diszlexiás vagyok.
2012. máj. 22. 14:41
 44/79 anonim ***** válasza:
53%
A kerdezonek irom,latod milyenek az emberek? Nem a kérdéssel foglalkoznak,hanem hogy ki milyen helyesirasi hibat vet! A 42-es valaszironak 100%-ban igaza van!!! Acigányok is emberek,nem tudom miert kell gyulolettel beszelni roluk egy kozossegi portalon.Mindenhol ez megy!! Nem unalmas mar? Azzal foglalkoznatok inkabb,hogy ki mennyire es hogyan szennyezi a levegot,mennyi szemetet szornak ki erdeinkben,es miert melegszik az eszaki sark!! Ezek sokkal fontosabb kerdesek!!! Idióták!!
2012. máj. 22. 15:10
 45/79 lacatka ***** válasza:

A 36-osnak"

Igazad van barátom valóban nem alaptalanul utálják a cigányokat,tényleg gyökeredzik az emberben valami alapvetően primitív agyatlanság a másság el fogadásával kapcsolatban. Ezért bunkózta le a homo sapiens P.L .a Neander-völgyi embert !Ezért Gyűlölik a négereket ,az Arabok és mások a Zsidókat ,a Spanyolok a Baszkokat, a Horvátok a Szerbeket ,az Írek az Angolokat és még sorolhatnám, de nem lenne vége . Primitív egoisták vagyunk, akik nem tanulnak semmit a történelemből,pont annyira vagyunk állatok őszön lények, mint az az ősünk aki valamikor le mászott a arról a bizonyos fáról valahol az Afrikai szavannában !

Ezt azért írtam neked,mert p.l. ne gondold ,hogy a cigányságról mindenhol rosszat gondolnak a világban, rengeteg "nyugati író" műveiben pozitív cigány szereplő van, mert a világ okosabbik felében őket pozitív bohém, életvidám embereknek tartják, hogy mi ezzel nem így vagyunk annak csak az az oka az,hogy nekünk az utóbbi 70-80-évben ők lettek az "elnyomott fajunk"! Egyébként ,ha nyugat Európában jársz és azt mondod te Magyar vagy, ne csodálkozz el azon ,ha ott csodálkoznak ,hogy te miért nem vagy cigány !

2012. máj. 22. 21:00
 46/79 Polonkai Péter válasza:
65%
Emberek, olyan dolgokon vitatkoztok ami titeket minősít. Nem a cigányokat kell bántani, hanem azt aki erre a helyzetre kényszeríti őket. Azt hozzá teszem hogy nem csak a cigányok lopnak, csalnak és hazudnak!! Én nem vagyok ellensége senkinek. Az emberek nagy többsége fél a cigányoktól, lehet hogy nem alaptalanul, de nem kellene minden cigányt egy kalap alá venni. Én lenézem azokat a cigány embereket akik szülnek 10 gyereket hogy legyen italra meg cigire a családi pótlékból, akik káromkodnak az útszán és a gyerekeik össze vissza szaladgálnak ruha nélkül mert ilyen családba születtek. De lenézem azokat az embereket is akik műmajmok és teszik a fejüket hogy ők a hungaristák (beöltözött hungaristák, mai fiatalok)és magyar ország történelmével nincsenek tisztában és a cigányokat szekálják. Nagy magyar országot a cigányok foglalták el??? Szerintem rohadtul nem a cigányok tehetnek erről. Én 23éves félig cigány fiatal vagyok, nekem van 1 kislányom, de bárki mellé odatenném és a lányomról nem mondaná meg senki hogy van benne. Én tisztességesen elvégeztem az iskolát, szakmám van és rendszergazdaként dolgozom. Soha nem álltam segélyért sehol sorban, nem loptam és nem vertem meg senkit életemben sem. Nem élek fényűzően, hónapról hónapra élünk feleségemmel és lányommal, de nem lopok a keresetem mellé, helyette nem iszok 5éve, nem drogozok és feleslegesen nem szórom a pénzt. A lakásunkban minden megvan ami egy normál átlagom embernek kellhet, nincs kikapcsolva víz villany gáz. Autót is tudok fenntartani, nem új nem versenyautó de A-B távot megtudom vele tenni. Engem lehet szidni, minden embernek megvan a véleménye, ez az enyém!
2012. máj. 23. 09:18
 47/79 anonim ***** válasza:
Csak annyit tudok az utolsonak mondani,gratulalok!! Jol leirtal minden fontosat,azt most jol lepontoznak,mert cigany vagy,mint engem mert mertem vedeni oket!
2012. máj. 23. 09:33
 48/79 Polonkai Péter válasza:
65%

Én nem vagyok cigány, nem tartom annak magam. Az hogy van bennem cigány vér nem azt jelenti hogy cigány. Olyan már nincsen magyar országon csak nagyon kevés hogy cigány. A cigány név az egy kultúra ugyan úgy mint a matyók is. Lehet oltogatni meg lenézni a másikat de azzal csak magát pontozza le a primitív ember. Az én szememben nincsenek cigányok meg rasszisták meg arabok, románok... stb...

Emberek vannak akik máshogy beszélnek, máshogy öltözködnek, más vallást képviselnek. Aki az ilyet nem tudja felfogni az nagyon buta ember.

2012. máj. 23. 09:44
 49/79 lacatka ***** válasza:

POLONKAI PÉTERNEK

Péter ,gratulálok neked ,hogy itt ezen a fórumon vállaltad a neved !

Mert látod a sok sunyi ágáló ,cigányokra rá hányó,nem tette + !

Nem érzik meg ,hogy ez az ország egy forrasztó tégely ,csak szajkózzák, hogy a cigányság métely!

2012. máj. 23. 13:07
 50/79 Johnny B. Goode ***** válasza:
36%

Még mielőtt elalélsz Pétertől...

Ha felhasználó névről van szó, itt az enyém is, ha sajátról, nem biztos, hogy ez az eredeti neve.

Ez a téma kezd fajgyűlölölet-kérdéssé fajulni, pedig nem biztos, hogy kellene. A segéllyel kapcsolatban, lehet, hogy szerény városom és 20 Km-es körzete kivétel, de én onnan tudom, hogy segélyosztás van, hogy sok a fekete rigó az utcán a Posta előtt. (Ezt mindenki úgy érti, ahogy akarja, én a madarak röptéből és helyzetéből állapítom meg...)

2012. máj. 24. 09:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!