Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Létezik e és hatékony e a...

Létezik e és hatékony e a "cigányátok"?

Figyelt kérdés

2012. máj. 16. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
31%
tegnap 18:12: Persze, kend csak az oldalra. De szerintem inkább tanulj egy kis nyelvtant. Bár amellett, hogy a cigányokat véded nem csodálom, hogy nem tudsz magyarul írni.
2012. máj. 21. 13:25
 32/79 Gábor bátyó ***** válasza:

23/31-nek és 25/31-nek is!

AZ ÁTOK EGYFAJTA ROSSZINDULATÚ IMA.

"A görög hadisten neve az ógörögben "ara"=átok volt,noha ez a szó egyúttal imát is jelentett.Az ima,úgy tűnik,már

régóta összefüggésben áll az erőszak és az ártalom fogalmával is"

"Egy New England-i mentálhigiénés központ igazgatója behivatta az egyik pszichológust,hogy magyarázatot kérjen,

miért gyógyulnak meg hamarabb az ő betegei,mint a többi

kolléga páciensei.Amikor a terapeuta elmondta,hogy szerinte azért,mert ő imádkozik is a betegeiért,rögtön

értekezletet hívtak össze,aminek a végén utasították a terapeutát,hogy hagyjon fel az imádkozással,mert az

"igazságtalan előnyhöz" juttatja a pácienseit."

"A Gallup egy 1994-ben készített közvélemény-kutatása szerint az amerikaiak 5%-a imádkozott már ártó célokért,

és mivel csak minden 20.ember hajlandó ezt beismerni,az

ártó szándékkal elmondott imák gyakorisága ennél kétségkívűl nagyobb lehet."

Ahogy már mondtam volt ez itt a szabad akarat világa.Itt mindenki azt csinál és gondol,amit akar.Persze mindennek

megvannak a következményei.A gondolat is elindul a megvalósulás felé,de van két akadálya itt a matéria a világában:

1.A kigondoló nem hisz saját gondolatában,hogy az megtörténhet!!!

2.Olyat gondol,ami igazságtalan és/vagy ellentétes a világ törvényeivel!!!

Képzeljétek el,hogy mindaz azonnal megtörténne,amit az autósok egy péntek délutáni csúcsforgalomba kívánnak egymásnak!

Ha nem is valósul meg rögtön,mert ez itt a fizikai világ,-ahogy T. KÉRDEZŐ ezt igen helyesen megjegyezte-azért ott lebeg mindnyájunk feje körül.Ettől ilyen rossz a közhangulat,amit MI teremtünk magunknak.

Amint tudjuk a gondolat mindíg megelőzi a tettet,ha néha csak egy pillanattal is.

A sok rossz gondolatból "korszellem" lesz és előbb-utóbb beledöglünk.

Többedszer mondom: Ne csinálj másoknak olyat,amit nem szeretnél,ha veled csinálnának meg!

Ez úgy kezdődik,hogy NE IS GONDOLJ és NE IS MONDJ ilyesmit!

Tisztelettel és szeretettel

Idézetek: Dr Larry Dossey:"Vigyázz miért imádkozol,mert megkapod!" (Danvantara,Bpest,2007.)

Kerényi Károly:"A görögök istenei"

2012. máj. 21. 23:10
 33/79 anonim ***** válasza:

A 18:12-es vagyok ismet!!

Tanuljon az nyelvtant aki még nem tanulta meg,nekem erre nincs szuksegem max neked,aki sérteget!!! Minden kozosségi oldalon ez megy!! A ciganyokat szidjátok,mocskolódtok rajtuk,annyi gyulolet van bennetek,mindha nem is foldi embertarsaitokról beszélnetek,hanem valamifele urbéli lényekrol!!Hát hova jutott a világ? Hova jutottak az emberek?? Képzeld az én férjem is cigány,én nem vagyok az es igen védem a csaladom,szánalmas hogy igy beszeltek embertarsaitokról,igen van egy retege a cigányoknak is mint a magyaroknak,akik meg a magyar ember jelzot sem illetik meg, de akiket én ismerek,azok rendes becsuletes emberek,csaladcentrikusak-mint a ferjem is-csak a csaladjuknak elnek!! Nalatok mi a helyzet?? Lehet nem volt gyerekszobad,azert beszélsz igy!!!!Nem irom le hogy mi vagy meg,mert akkor kitiltananak!!!

2012. máj. 21. 23:25
 34/79 anonim ***** válasza:
Jah es lehet azert igy irok mert nincsenek ekezetek a szamitógepemen!!!
2012. máj. 21. 23:26
 35/79 anonim válasza:
Létezik és fog is, de le is tudják szedni, ha rontás van rajtad.
2012. máj. 22. 02:00
 36/79 anonim ***** válasza:
87%
a cigányokat nem alaptalanul utálják, való igaz, hogy van egy szűk réteg aki becsületes, és rendesen dolgozik, ezeket én nagyon is tisztelem, de a többi azt sem érdemli meg, hogy Európába legyen, hidd el nem csak mi, magyarok utáljuk őket, mindenhol ez megy, csak valahol kevésbé tolerálják a bűnözést és jobban meghúzzák magukat, több országban tüntetnek a cigánybűnözés ellen (a cigánybűnözés nem azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző, hanem azt, hogy vannak olyan bűntények amelyeket többségben cigányok követnek el) aki meg védi őket az ne azt tegye, hogy aki csúnyán néz a bűnözőre, azt le rasszistázzák, hanem próbálják meg integrálni azokat akik integrálódni akarnak, akik meg nem, azoknak el kell lehetetleníteni az ingyenélést, és növelni kell a közbiztonságok, ilyen egyszerű a megoldás, csak sajnos olyan világban élünk ahol az antirasszizmus egyenlő azzal, hogy a fehért megalázzuk, a cigánynak meg mindent megengedünk, és aki küzd az anti rasszizmusért még van pofája azt mondani, hogy az egyenlőségért küzd. De kérdem én, és még sok más ember is, hol itt az egyenlőség? Remélem most sikerült sok mindenkivel megértetnem, hogy valójában mit takar az amit ők rasszizmusnak neveznek, hogy nem a bőrszín alapján, hanem a viselkedés alapján viszonyulunk másokhoz, és hogy nincs előítélet, csak utóítélet, mivel a legtöbben átéltek már olyat, hogy egy cigány megtámadta, kirabolta, vagy rettegésben tartotta.
2012. máj. 22. 07:37
 37/79 csorba tibor válasza:
Csak annyira mint az enyém úgy hogy drága barátom én most le veszem rólad Hopp. Na hogy érzed magad?
2012. máj. 22. 08:53
 38/79 anonim válasza:
65%
Kedves 18.12-es,23.25-ös és egyéb időpontokban bejelentkező asszonyság!Rettenetesen nevetségesnek tartom,ahogy itt pattogsz. Konkrétan: visítva röhögött rajtad egy egész osztály. Ahogyan már más is megjegyezte,te valóban nem tudsz helyesen írni,de ezt a gépre fogod. Azért nem csak hülyék vannak itt az oldalon!Egyszer a magánhangzókat hagyja el az a fránya gép,majd az ékezeteket,aztán egyszerre megjavul. Hajaj! ez minden bizonnyal valami cigányátok!
2012. máj. 22. 09:17
 39/79 anonim válasza:
52%
az előttem írónak igaza van.és itt a nagy többségnek is.a cigányság az emberiség rákfenéje!!!
2012. máj. 22. 09:23
 40/79 Doki BIRKA válasza:
Ha tudod ki volt akkor mond neki hogy 65 ota vissza fele sülnek el az átkok és az életben soha töbé nem láttod, egy Csengeritöl hallotam és be is válik. Átok csak akkor van ha hiszel bene és megfertözi a gondolataidat. Ha tévedek akkor javitsatok ki.
2012. máj. 22. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!