Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért nem jött be minden,...

Miért nem jött be minden, amit a jós mondott?

Figyelt kérdés
Anyám beszélt kb 1 éve egy jóssal, aki sok mindent megmondott neki, amik be is jöttek. Mint pl az apám halálát, és annak körülményeit is. De azt is jósolta, hogy én meg megtalálom az igazit! De ennek már majdnem 2 hónapja meg kellett volna történnie, és eddig semmi! Ez a része a jóslatnak miért nem teljesült? Míg a többi igen!

#jóslat #jóslás #teljesületlen jóslat
2012. ápr. 29. 13:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még 1 megjegyzés:

Eredetileg azt reméltem, hogy esetleg valaki meg tudja magyarázni, hogy mi lehet az ilyen csúszásoknak, tévedéseknek az OKA!

2012. máj. 4. 01:13
 12/13 claidheamohmor ***** válasza:

Szerintem az, hogy a jóslás, mint olyan, kamu. elejétől a végéig. Egyszer volt egy rossz tapasztalatom. Valamikor régen, volt egy elmebeteg, hiperféltékeny barátnőm, aki szakított velem, mert a jósnő azt mondta neki, megcsaltam. Nyilván én tudtam a legjobban, hogy nem igaz. Leesett nálam a gépszíj, és elmentem a jósnőhöz, gondoltam ráborítom az asztalt, de előbb kíváncsiságból meghallgattam, miket mond. 1. lövése nem volt, hogy miért jöttem (azt csak a végén közöltem) 2. jósolt ő nekem mindent. És mindennek az ellenkezőjét is. És közben megpróbált információkat kihúzni belőlem, hogy nagyjából tudja, mire helyezze inkább a hangsúlyt. Ebből az egészből azt szűrtem le, hogy: nagyon jó kommunikációs képességgel és jó emberismerettel kell rendelkeznie, ahhoz, hogy leginkább olyan dolgokat mondjon, amit hallani szeretnél. Ha esetleg valami vakot mond, az sem igazán nagy baj, mivel tényleg mindent mond, és annak a tök ellentétét is, de az emberi agy olyan, mint a szita, csak az marad meg benne, amit akar, hogy maradjon (és mivel folyamatosan beszél, az ember automatikusan szűri az infót, és csak az marad, amit hallani szeretett volna)

Az emberek egyébként is mindig ugyanazt akarják tudni, szerelem-megcsalás, élet-halál, gazdagság-szegénység, ilyesmi.

Felháborítónak, vérlázítónak találom, hogy egyes emberek mások sorsával játszadoznak így, és ezért még pénzt is van pofájuk követelni.

Ennyit a jósnőkről. Rólad meg annyit, hogy igen, én is biztos vagyok benne, hogy van valahol egy lány, akivel egymásnak rendelt titeket a sors, és bízom benne, hogy meg is találod, csak nem biztos, hogy a magát jósnak nevező szélhámos menetrendje szerint :)

Amúgy a templomról... nem járok, ezért nem tudom, oda ezek szerint csak gyerekek meg öregek járnak?

2012. máj. 4. 15:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Aranyhalos lottós anekdota..Valaki egyszer azt kívánta az aranyhaltól hogy nyerjen a lottón. Az aranyhal megigérte h nyerni fog..Mikor meghalt megkérdezte az aranyhalat hogy mért nem nyert a lottón.Mire az aranyhal: Mért nem adtál fel egyet sem?

Szóval, tenni kell érte..ennyi

2012. máj. 9. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!