Mi lesz a mai barelona-chelsea és a real madrid-bayern
münchen meccsek kimenetele?
Figyelt kérdés
Kifejezetten jósok érdekelnének, próbáljátok megmondani mit láttok ki kerül a döntőbe és milyen arányban, ez is érdekelne. Próbáljátok megnézni a kristálygömmben vagy a kártyákban. Akik csak megtippelik, írják oda hogy csak tipp, mert kifejezetten a jósokra vagyok kíváncsi.
Messiék összeszedik maukat Gardióláért hogy egy érem legyen ha már a La Liga elúszott és most nem hagynak kis emmit sem, remekelni fognak, hogy maradjon a mester.
real madrid-bayern münchen 4-0
Ronaldóék nagy önbizalommal esnek neki a münchennek a világ legjobbjainak idegen beli legyőzése után és már az elején a földbe tiporják a bajor rekordbajnokot, köszönhetően Mourinho mesteri húzása után.
A döntőben jelenlegi világ legjobbja címvédő és a vilég legjobb edzője egy olyan csapattal mely ugyan nem a legjobb de egy meccsen kenterbe verhet mindenkit.
2012. ápr. 24. 18:00
2/26 anonim válasza:
Nagyon rossz energia jön Barcelona felől,bocs,de szét törte a billentyűzetem,így nem tujsfdkghudirsgdtkgjft
2012. ápr. 24. 18:17
3/26 anonim válasza:
Bocs, de ki kell hogy ábrándítsalak, már áldoztam egy kakast a sötét isteneknek, úgyhogy a Chealse nyer 1-0ra.
2012. ápr. 24. 18:35
4/26 anonim válasza:
Látom nagy spanyol foci rajongó a kérdező. Reményeim szerint viszont kiesik a spanyol meg a baszk gárda is.
2012. ápr. 24. 18:40
5/26 anonim válasza:
Ne viccelj, nem lesz spanyol döntő, tényleg felháborító, hogy mindenhol ez a két ripacs csapat van, akiket tolnak a bírók... Szerintem a barcelona 3-1 lesz, a Real 1-1, vagy 2-2 (inkább a másodikat tartom valószínűnek), és Bayern München- Barcelona döntő lesz, ahol a Barca nem fogja megvédeni a címét... Nem vagyok jós, de nem is tipp, megérzés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!