# 6/14-nek Pedig azt mondják, ha pénz van minden van! pl. egészségedért is többet tudsz tenni, ha van pénzed nézd csak meg pl. Afrikában mér halnak meg annyian AIDS-ben, mint azok, akik meg tudják venni a megfelelő gyógyszert..ect
Ám h a kérdéshez is írjak egyszer megálmodtam a számokat,de későn játszottam meg..:(( Igaz nem a teljes össze lett volna, mer csak pár számot álmodtam, de az is jól jött volna..
Ha azt mondom: 1, 2, 3, 4, 5, akkor hülyének néznek, ugye?
Matematikailag ugyanannyi az esélye, mint a többi kombinációnak.
De hülyét kapok, ha most valaki ezt megjátsza és kihúzzák! :DDD
Egyéként meg tutira bunda az egész...az elején még húzták a golyókat...No igen. Ott turkált benne a szerencsétlen idióta, hogy végre megtalálja a felmelegített vagy akár lehűtött golyót...milyen furcsa, nem?
Most meg gép nyomatja ki a számokat (golyókat), amit ha megnézünk, akkor lehet - talán még sokkal jobban - manipulálni, mint a kézit.
Eleve egy számítógép-adatbázisába kerül be az összes megjátszott kombináció. Nos a mai technika vívmányai olyan bámulatos szenzorokkal tűzdelheti tele a robotocskánkat, aki mazsolázik a golyók között, hogy hadd ne mondjam, mennyi az esély.
Egyszerűen akkor nyer valaki, ha ezek úgy akarják, hogy most már azé' sok...És még akkor is ott a mentőöv, hogy van ugyan ötös találat, de benyögik, hogy hárman is eltalálták. Nos 2 millliárdnál mindjárt harmadolják és csak a harmadát kapod.
Találkozott már valaki olyannal, aki megnyert ennyi pénzt és boldogan újságolja Magyarországon? Hehhh!
Ébresztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!