Mit jelent a magyar kártyában a szív ász és a tök ász?
Magamnak kiraktam a magyar kártyát.Kíváncsi voltam, hogy általánosságban mit "mond" a jövőmről.Nem igazán értek hozzá, így internet segítségével olvastam össze lapok jelentését, de így se igazán tudtam nagyon összerakni. A neten csak általánosságban ír.
Mind a 3x egymás mellett jött ki a szív és a tök ász.Mit jelenthet? Tudom ez nagyon sokmindentől függ, de én mégis a két kártyamélyebb jelentésére vagyok kíváncsi.
Van itt olyan személy, aki valamennyire érte a kártyvetéshez?
Normális válaszokat várok. Aki szkeptikus ilyen téren, az ne írjon, nem véletlen jóslás a címe ennek a témakörnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm.
Én nem tudok kártyát vetni, de régebben próbálkoztam. Van egy könyvem: Schmidtné dr.Holló Erzsébet "Babonások, kártyavetők kézikönyve".Ebből próbálkoztam, de már nagyon régen. Azt mosat olvastam, hogy a tök ász jelentése: nagy szerencse, szív ász: családdal,házzal,szerelemmel kapcsolatos dolgok alakulását jelzi. A színeknek is nagy jelentősége van, így:
piros: érzelmek (bánat,öröm) a családdal, a szerelemmel, a ház népével kapcsolatban;
tök: szerencse, anyagi javakban való gyarapodás,előremenetel;
zöld: a figurák rossz hírt, a számok utazást és nagy sorsfordulatot jeleznek;
makk: minden kártya rossz hír hordozója.
Én csak ennyit tudok hirtelen a kártyákról.
A szív:szerelemmel kapcs.
Tök,makk:sex téma
zöld:béke,békülés,esetleg sz.levél
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kedves Utolsó válaszoló! 2x is egymás melett kött ki a szív, és a tök ász.
Sokszor nem szabad a kártyákat kirakni, mert öszezavaraodhatnak igaz?
Mikor hamrmadjára raktam ki, már nem egy más melett voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!