Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit jelent a magyar kártyában...

Mit jelent a magyar kártyában a szív ász és a tök ász?

Figyelt kérdés

Magamnak kiraktam a magyar kártyát.Kíváncsi voltam, hogy általánosságban mit "mond" a jövőmről.Nem igazán értek hozzá, így internet segítségével olvastam össze lapok jelentését, de így se igazán tudtam nagyon összerakni. A neten csak általánosságban ír.

Mind a 3x egymás mellett jött ki a szív és a tök ász.Mit jelenthet? Tudom ez nagyon sokmindentől függ, de én mégis a két kártyamélyebb jelentésére vagyok kíváncsi.

Van itt olyan személy, aki valamennyire érte a kártyvetéshez?

Normális válaszokat várok. Aki szkeptikus ilyen téren, az ne írjon, nem véletlen jóslás a címe ennek a témakörnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm.

2012. febr. 11. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem tudok kártyát vetni, de régebben próbálkoztam. Van egy könyvem: Schmidtné dr.Holló Erzsébet "Babonások, kártyavetők kézikönyve".Ebből próbálkoztam, de már nagyon régen. Azt mosat olvastam, hogy a tök ász jelentése: nagy szerencse, szív ász: családdal,házzal,szerelemmel kapcsolatos dolgok alakulását jelzi. A színeknek is nagy jelentősége van, így:

piros: érzelmek (bánat,öröm) a családdal, a szerelemmel, a ház népével kapcsolatban;

tök: szerencse, anyagi javakban való gyarapodás,előremenetel;

zöld: a figurák rossz hírt, a számok utazást és nagy sorsfordulatot jeleznek;

makk: minden kártya rossz hír hordozója.

Én csak ennyit tudok hirtelen a kártyákról.

2012. febr. 11. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:
a makaóban kimaradsz egy körből:D
2012. febr. 11. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:

A szív:szerelemmel kapcs.

Tök,makk:sex téma

zöld:béke,békülés,esetleg sz.levél

2012. febr. 17. 13:43
 4/6 anonim válasza:
Én is szoktam magamnak kirakni! Ha egymás mellett van a szív a tök ásszal annak a jelentése nagyon jó! A szerelemben nagyon szerencsés leszel! valamint elmondanám a tök ász az egyik legjobb kártya! Nagyon nagy szerencsét jelent/hat a mellette álló lapra/.A szívvel érhet egy olyan esemény ami nagyon jó érzésekkel tölt el!
2012. febr. 29. 17:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Kedves Utolsó válaszoló! 2x is egymás melett kött ki a szív, és a tök ász.

Sokszor nem szabad a kártyákat kirakni, mert öszezavaraodhatnak igaz?

Mikor hamrmadjára raktam ki, már nem egy más melett voltak.

2012. márc. 1. 09:18
 6/6 anonim válasza:
nem szabad sokszor kirakni...elég egyszer..egyébként akárhányszor kirakod akkor is ugyanaz fog kijönni csak más helyen fognak állni a kártyalapok....
2013. nov. 11. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!