Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » 2012: Maja jóslatok. Felemelke...

2012: Maja jóslatok. Felemelkedés helyett háború?

Figyelt kérdés

Nagyon be van harangozva, hogy 2012-ben vége lesz ennek a korszaknak, lezárul ez a rossz, szenvedésekkel teli idő, és következik a jó. Spirituális megvilágosodás, dimenzióváltás, szeretet, béke. Mégha ez katasztrófákkal, háborúkkal is jár.

Na már most, én arra gondoltam, hogy nem lesz semmiféle megvilágosodás, és jobb kor. Szerintem semmi sem pottyan az ember ölébe, úgy, hogy nem dolgozott meg érte. Az eddig elrontott élete, nem fog megváltozni, csak úgy, egy ilyen esemény miatt. Azt magának kell megoldania. Most pedig sok ember ebben reménykedik szerintem, ahelyett, hogy szembenézne az életével. Ha minden ember megtenné ezt, akkor tényleg korszakváltás jönne, de ilyen egyelőre nem lesz. Arra gondoltam, ez az egész beharangozás, csak azért van, hogy előrevetítsenek egy háborút. Persze mi céljuk lenne ezzel? Nem tudom, csak gondoltam kiírom a kérdést, ki mit gondol erről.

2012. jan. 11. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a válaszokat,úgyhogy bocsi,ha ismétlek valakit... Amit leírtál,abban teljesen egyetértek,meg kell dolgozni azért,hogy jobb legyen az élet,én pl pont ki nem állhatom azokat az embereket,akik csak ülnek a seggükön egész nap és siránkoznak,hogy nekik milyen rossz,bezzeg ha mással történik valami jó az életben,arra irigyek,bűntudatot keltenek benne és megpróbálják tönkretenni azt,amit elért.Sajnos személyes tapasztalat.De szerintem 2012-ben pont ezek az emberek fognak elbukni,mert változás történik a világban.Én abban reménykedek,hogy az ilyen söpredék emberek "tudása",a hazudozás,másokon való átgázolás többet nem fog érni semmit.Azt nem tudom,hogy hogy fog történni,de én remélem,hogy ez lesz.Már csak azért is,mert még nincs kedvem meghalni.
2012. jan. 14. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ettől az egéss maja históriától eltekintve, az elmúlt fél évben iszonyat sokat fejlődtem spirituálisan, megismertem rengeteg új dolgot. A nézeteim megváltoztak. Ezzel rengetegen vannak így, csak sokan nem beszélnek róla.
2012. jan. 15. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagy koppanás lesz itt pár nap múlva...
2012. jan. 15. 10:53
 14/16 anonim ***** válasza:
A maja naptár ciklikus 6(vagy 5, nemtom) ciklus alkot egy nagyot, a nagy végén a maják hite szerint mindig új világ kezdődik. Az egyetlen gond ezzel, hogy a maja civilizáció az első (kis) ciklus előtt és annak kezdetén még nem létezett, mára pedig már nem létezik, így megalapozatlan azt hinni, hogy bármiféle világvége lesz.
2012. jan. 15. 12:37
 15/16 anonim válasza:
És mit gondoltok a eu-hoz,.Szerintem a defektetök nem fogják hagyni a pénzüket.és inkább eljön a világvége.Mert ha még nem jöttetek vona rá Europát akárják egyesiteni és igy egy nagy hatalom lenne és mindenkit leigázni .Mert ha belegongoltok csak ugy lehet egy újvilágot létre hozni mivel ez már rossz és a káosz lesz amugy is és ez pont jó alkalom az emberiség metisztitására.Nem akarnak szegény népet csak gazdagot mert azt jóbban lehet kontrolálni.Hát még lehetne sokat gomdolkozni rolla ,de majd meglátjuk ,hogy mit hoz a jövő...ut. ja ez csak egy jóslás de nem vagyok maja,bocsi
2012. jan. 17. 09:04
 16/16 anonim ***** válasza:
63%

blablablabla. holnap lesz a világvége. ha mégis tévednék akkor inkább holnapután. vagy azután. világosodjatok meg vagy kezdjetek spórolni esetleg kössétek fel magatokat kit érdekel? nem nyavalyogni kell meg fantáziálgatni hogy majd csak lesz egyszer változás vagy reménykedni abban hogy hamar megdöglünk és nem kell tovább kinlódni. unalmas ez az egész 2012 mondom ha meg akarsz halni akkor fogj egy kötelet vagy egy pisztolyt, ha meg más galaxisba/dimenzióba akarsz lépni akkor épits űrhajót vagy szerezz egy kis füvet. egyéb esetben meg takarodj iskolába tanulni, vagy ballagj el a munkába hogy enni tudj adni a családnak.

akkor és azt változtatsz amit akarsz csak készülj fel arra hogy annak ára is lesz. hagyd ott a munkát vedd ki a bankból a pénzed add el a kocsit és irány a bahamák. ha meg ezt "nem akarod" akkor ne a csodára várj hanem okosodj meg. üdv egy felebarátod

2012. jan. 22. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!