2012: Maja jóslatok. Felemelkedés helyett háború?
Nagyon be van harangozva, hogy 2012-ben vége lesz ennek a korszaknak, lezárul ez a rossz, szenvedésekkel teli idő, és következik a jó. Spirituális megvilágosodás, dimenzióváltás, szeretet, béke. Mégha ez katasztrófákkal, háborúkkal is jár.
Na már most, én arra gondoltam, hogy nem lesz semmiféle megvilágosodás, és jobb kor. Szerintem semmi sem pottyan az ember ölébe, úgy, hogy nem dolgozott meg érte. Az eddig elrontott élete, nem fog megváltozni, csak úgy, egy ilyen esemény miatt. Azt magának kell megoldania. Most pedig sok ember ebben reménykedik szerintem, ahelyett, hogy szembenézne az életével. Ha minden ember megtenné ezt, akkor tényleg korszakváltás jönne, de ilyen egyelőre nem lesz. Arra gondoltam, ez az egész beharangozás, csak azért van, hogy előrevetítsenek egy háborút. Persze mi céljuk lenne ezzel? Nem tudom, csak gondoltam kiírom a kérdést, ki mit gondol erről.
blablablabla. holnap lesz a világvége. ha mégis tévednék akkor inkább holnapután. vagy azután. világosodjatok meg vagy kezdjetek spórolni esetleg kössétek fel magatokat kit érdekel? nem nyavalyogni kell meg fantáziálgatni hogy majd csak lesz egyszer változás vagy reménykedni abban hogy hamar megdöglünk és nem kell tovább kinlódni. unalmas ez az egész 2012 mondom ha meg akarsz halni akkor fogj egy kötelet vagy egy pisztolyt, ha meg más galaxisba/dimenzióba akarsz lépni akkor épits űrhajót vagy szerezz egy kis füvet. egyéb esetben meg takarodj iskolába tanulni, vagy ballagj el a munkába hogy enni tudj adni a családnak.
akkor és azt változtatsz amit akarsz csak készülj fel arra hogy annak ára is lesz. hagyd ott a munkát vedd ki a bankból a pénzed add el a kocsit és irány a bahamák. ha meg ezt "nem akarod" akkor ne a csodára várj hanem okosodj meg. üdv egy felebarátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!