Hogy lehet valakire rontást tenni és foglalkozik-e még valaki ilyennel? Rontást szeretnék rakatni egy emberre aki hatalmas fájdalmat okozott nekem november 24-én! Elgázolt valakimet és elvette a boldogságom nem ér az életem semmi nélküle!
Ne hagyd, hogy a zavaro erzelmeid befolySoljanak.
Hidd el, hogy mindent elrendez a sors.
Ami most vagy, azt magadnak koszonheted, es most ulteted el jovod magjait. Ha ez az ember gonoszat tett, azt bizony magaval tette, mert a karmat bizony nem lehet becsapni. Halmozzuk jo es rossz benyomasainkat es az alapjan fordul a sorsunk jobbra vagy rosszabbrA.
A harag, gyulolet meg a duh es egyeb zavaro erzelmek eltorzitjak a latasmododat. Kepzeld el, hogy egy holdvilagos ejjelen a to tukreben nezed a holdat. Az a valosag.
A toba hajigalt kovek torzitjak a kepet. De nem a hold gyuruzik, hanem csak a to vize aminek partjan csucsulsz.
Kedves kérdező !
Semmi képen ne tény rontást senkire !!!
Amit vetettél azt aratod,ok-okozat,karma.
Minden negatív érzés ,gondolat amit magadban táplálsz más iránt,azzal csak saját magadnak ártasz !!!
Csalódások közül a szerelmi csalódás a legnehezebb.
Az életben többször leszünk szerelmesek,persze mindig másként. Felismerni és megtalálni az igazi lelki társunkat nem könnyű.
Ha nem is hiszel valamilyenféle magasabb intelligenciában az univerzum törvényei akkor is működnek.
Ellen Fein ,Sherrie Schneider -Titkos Szabályok (hogyan hódítsuk meg a nagy Ő-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!