Van valami interneten keresztüli személyes jóslás, ami ingyenes? (Egy élő jóslás mennyibe kerül? )
azért mert én nagyon szeretnék megtudni valamit, (nem a halálomat vagy ilyesmi) de nincsen pénzem ilyen jósnőkhöz elmenni. ( Vagy ha létezik/tudtok olyan médium(ot), aki egy két kérdésemre tudna választ adni, akkor kérlek segítsetek)
Légyszi azok ne írjanak akik csak kritizálni akarják, hogy én hiszek ezekben...
Jósoljak neked?
Holnap levegőt fogsz venni, elég sokszor. A héten megismerkedsz valakivel. Egy emberrel. Két lába lesz. Egyszer megtalálod az igazit.
Van ilyen lehetőség a nöiportal.hu-n.
Csak arra figyelj, hogy pontos adatokat írj, születési hely, idő, óra, perc, stb, meg hogy pontosan kérdezz, mert ha nem , akkor utána már nem foglalkoznak veled, csak visszaírják, hogy hiányzik ez, vagy az az adat.
Legalábbis én miután megírtam az adataimat, már nem kaptam választ.
A másik, meg az, hogy csak 1-2 mondatot írnak vissza, után felajánlják, hogy bővebb jóslást kaphatsz e-mailban, aminek persze az a lényege, hogy teljes körű jóslást ígérnek, de ezért már fizetni kell.
Minden esetre egy próbát megér, hátha abban az 1-2 mondatban megkapod a választ a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!