Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Rúna haszálnata? Írjon aki...

Anna119 kérdése:

Rúna haszálnata? Írjon aki használ rúnát

Figyelt kérdés

Mijen tapasztalataid vannak, hogyan használod?

Mennyire vált be?

Elkezdtem csinálna magamnak egy rúnakészletet. Mondván, a van-tól nem kell félni. Használni is szeretném, de nem tudom hogy hogyan.

2011. aug. 14. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
27%

Tegyél fel egy kiló marhanyelvet főni, a rúnát meg a gőz fölött pörgesd egy zacskóban, amíg az ki nem szakad.

szólj ha megvagy, mondom a többit.

2011. aug. 14. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
12 éves korom óta rúnázok, most 24 vagyok. Pl: Bernard King egy nagyon nagy rúnamester. Azt javaslom, keress nagy és elismert rúnamestereket, mint akit példaként is hoztam akár, ha mást nem, neten, és könyvtárból vagy boltból szerezz be olyan könyvet, amiket ők írtak. Rúnázni nagyon jó, de sokan visszaélnek vele. Remélem te nem fogsz. Én nagyon sok embernek segítettem az életén amúgy, de több kell annál, minthogy megjegyezd a jelek jelentését. Láss a dolgok mögé.Tanulj sokat, és sose bízd el magad a sikerek után!
2011. aug. 14. 19:29
 3/4 A kérdező kommentje:

KÖszönöm szépen :)

utánanézek.

kártyavetésben, ingahasználatban voltak már siekreim.

De jobb ha az ember minél többet kipróbál, így megtudja h mejik a leginkább hozzá illő

2011. aug. 14. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
kártyát, ilyeneket hagyjad, azok nem valóak sokra. sokkal fontosabb, ha magad készítette kis szetted van :D
2011. aug. 23. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!